General

Berga 1 – UE Castellar 2

El Castellar va aconseguir la primera victòria de l’any davant d’un equip necessitat de punts.

Alineacions

Berga: Sergi, Cortizo, Jodar, Aitor (Bayron), Cerre, Pedroche, Beltor, Gerard. Sancho, Mora (Siles) i Àngel.
Castellar: Miki, Mateos, Sabalete, Modesto, Benji, Albert (Catalán), Dani, Toni (Kaba), Riqui, Alavedra i Argemí.
Àrbitre: Senyor Sergio Juárez Plaza del col·legi de Terrassa. Va tenir una bon actuació. Va mostrar targeta groga al jugador local Aitor i als visitants Benji i Argemí.
Gols: 0-1, Riqui (m 44); 1-1, Beltor (m 52) i  1-2, Alavedra (m 62).

La primera de l’any!

El Castellar va aconseguir la primera victòria de l’any davant d’un equip necessitat de punts, però que no ha estat mai un rival còmode ni fàcil de tutejar. A la primera part, vam veure un Castellar molt ben posicionat damunt del terreny de joc, amb una defensa sòlida, capaç de generar confiança tant el les seves pujades en bloc com en les seves reculades a l’uníson. Amb aquesta estructura, els homes de Manolo García van plantar-se en diverses ocasions davant de Sergi, en una de les quals, Alavedra va treure “petroli” d’una pilota que s’escolava per la banda per centrar sobre porta on l’esperava un encertat Riqui per fer justícia al que succeïa damunt del terreny de joc:, amb un impecable cop de cap, un gol que, en definitiva, posava les coses al seu lloc. Abans d’acabar el primer període encara cal esmentar una nova oportunitat del conjunt vallesà en què, Argemí, des de fora de l’àrea engaltà un xut que s’estavellà al pal sense que ningú pugués aprofitar la rematada franca.

Tal com era de preveure, el conjunt del Berguedà, conscient de la importància dels punts (i qui sap si recordant les flaques castellarenques que van permetre emportar-se els tres punts de la seva visita al “Pepín Valls”) no va sortir a matar l’aranya, sinó a jugar al tot o res. Tant és així que els primer minuts de la represa, el Berga, va prendre les regnes del partit, amb pilotes llargues sobre l’olla. Així doncs, n’esmentem la més significativa i que va donar lloc al gol de la igualada. Cal ressenyar que tot i la llunyania del xut, Miqui no hi pot arribar. Encara no s’havien complert els deu minuts de joc i l’extrem dret Beltor, aconseguia l’empat. Un empat que s’haguera pogut trencar a favor dels locals, a no ser per un parell de bones aturades del mateix porter del conjunt visitant. Afortunadament, deu minuts més tard, una jugada ràpida dels davanters castellarencs, va permetre que Alavedra, es plantés davant del porter, Sergi, i li creua la pilota lluny del seu abast. Encara quedaven més de vint-i-cinc minuts i el Castellar va cedir el camp al Berga, cosa que el va empènyer cap enrere, però que a la fi fou una arma vàlida per aconseguir la primera victòria de l’any 2010. Una victòria que de cor, de cor, necessitàvem per poder albirar el final de temporada amb un pèl més de confiança, en una temporada marcada per les baixes d’alguns jugadors a mitja temporada, alguns arbitratges rigorosos i algunes sempre inoportunes i inevitables lesions.

Busqueta Carné

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *