General

Castellar 0 – St. Llorenç de Terrassa 2

El Castellar haguera hagut de tenir molta més sort en aquest partit que va complicar-se-li des del minut 2.

Alineacions
Castellar: Miqui, Silvestre, Sabalete (Kaba), Modesto, Mateos, Toni Gómez (Pau Raya), Edu, William, Riqui, Alavedra i Argemí.
Sant Llorenç de Terrassa: Joan, Raluy (Ederbi), Carlos, Campuzano, Òscar, Carlos Sánchez, José Antonio, Miguel, Campano (Diego), Immanol i Manuel (Jordi).

Àrbitre: Senyor Carlos Albelda Bárcena del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació correcta, tot i que en la jugada del segon gol visitant el línier el va induir a l’error donat la incorrecta posició de jugador visitant. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Miqui, Toni Gómez i Mateos i Modesto en dues ocasions pel que foren expulsats i als jugadors visitants Campano i Manuel. També va expulsar al preparador físic castellarenc.

Gols: Campuzano (m 1) 0-1 i Manuel (m 76) 0-2.

Contribució a fer més espès del mocador

Amb aquesta nova derrota el Castellar ha contribuït a fer més dens el matalàs de punts que separen el cinquè classificat del 14è que només és de 5 punts. Si fa quinze dies parlàvem d’una victòria agònica i no sé fins a quin punt del tot justa dels homes de Manolo García, en aquesta ocasió ens cal apuntar just tot el contrari. El conjunt del Castellar haguera hagut de tenir molta més sort en aquest partit, una sort que va començar-se a mostrar esquiva quan el gran davanter centre visitant, Campano, just al segon minut de joc feia pujar el primer gol del partit després de la treta d’un còrner que va sorprendre a tothom. La cosa però, haguera pogut equilibrar-se quan dos minuts més tard, Alavedra, estavellava una pilota al pal de la porta egarenca. Poc a poc, el Sant Llorenç va anar deixant el camp ample per Castellar que va anar-se fent amo del partit, tot i la sòlida i ben orquestrada línea defensiva visitant. A la primera part i pel que fa a més ocasions clares de gol, només ens cal apuntar una treta de còrner d’Alavedra que Edu no atina a amorrar i la pilota acaba per sortir a fora a escassos centrímetres de l’escaire esquerra de la porteria defensada per Joan.

A la segona part el Castellar havia de sortir a donar-ho tot; el vell conegut de l’afecció local i entrenador del Sant Llorenç, Joaquín, bé prou que ho sabia i va donar instruccions precises per contenir el joc local. Tant és així, que va intentar formar una línia defensiva que comencés des del mig del camp cosa que va obligar al Castellar a practicar el joc del “tot o res”. Així, doncs, del minut 45 al 75 en què va venir la jugada del segon gol visitant, foren els millors 30 minuts del partit. Les pujades per la banda, desafiant els riscos defensius, de Silvestre i les desmarcades en tàndem amb Alavedra sovintejaven. Al minut 55 una centrada mil·limètrica de William troba el peu de Riqui que amb tota la porta franca va fer el més difícil que era enviar la bimba a les boires. Un minut més tard, Toni Gómez engalta una xut sec a una pilota, provinent d’un rebuig defensiu, a fora però arran del pal esquerra de la porta egarenca. Sis minuts més tard, és William, qui torna enviar a fora amb el cap una pìlota d’origen tumultuós que es passejava per l’àrea petita visitant. Hagueren de passar només un parell de minuts, per tal que es plantegés un nou problema al Castellar: la lesió de Sabalete. Malgrat aquest inesperat contratemps i quan més coll avall teníem que allò estava condemnat a canviar de guarisme, una jugada de contraatac del Sant Llorenç permet que Ederbi (en un fora de joc creiem que clamorós) es faci amb una pilota que envia llarga a Manuel perquè gairebé a plaer faci pujar el 0 a 2 al marcador. El fet que et facin un gol més que discutible quan menys t’ho mereixes pot fer que es desballesti la feina de tot un partit com així va ser. Mateos veia la segona targeta groga i tres minuts més tard Modesto seguia el mateix camí. Així, doncs, amb dos homes menys, amb un Sant Llorenç molt ben comandat des de la banda i amb un públic resignat amb què s’havia fet tot el possible varen transcórrer els darrers minuts de partit sense cap cosa més ressenyable tret de dues ocasions claríssimes de l’equip visitant per incrementar un tantejador que des de la nostra modesta òptica considerem del tot injust

Les dues notes positives de l’encontre les trobem en la reincorporació de Pau Raya i l’ambient distès i esportiu en què va disputar-se l’encontre i que sembla deixar molt lluny aquells partits bruscos que havíem viscut anys enrere en què semblava jugar-s’hi molt més que els punts.

Busqueta Carné

One thought on “Castellar 0 – St. Llorenç de Terrassa 2

  1. Víctor ha dit:

    L’autor del primer gol fou Campuzano no pas Campano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *