General

Comissió Centenari UE Castellar

Es convida a socis i seguidors a col·laborar-hi.

El futbol és present a la nostra vila des de 1911 i, per tant, el proper any 2011 es compliran 100 anys del nostre club, la UE Castellar.
És per aquest motiu que s’ha constituït una Comissió que s’encarregarà d’organitzar els actes de commemoració dels esdeveniments que, inicialment, estan previstos dur a terme entre els mesos de març i setembre de 2011.
La Comissió està formada per una barreja d’exjugadors, directius i seguidors, entre els quals hi ha les següents persones: Albert Cornet, Manel del Valle, Jaume del Valle, Marc Llonch, Joan Ventura, Víctor Valls, Carles Martínez, Francesc Sardà, Joan Homet ‘Comas’, Josep M. Germà i Rafel Germà.
També s’han ofert a col·laborar de forma puntual molts del components de la Comissió que va organitzar el 75è Aniversari de l’entitat. Des d’aquestes línies, convidem a qualsevol soci o seguidor que vulgui col·laborar o tingui alguna idea o proposició per dur a terme, a que es posi en contacte amb qualsevol de les persones esmentades o a l’adreça electrònica del Club (oficina@uecastellar.c.telefonica.net).

Creiem que el centenari d’una entitat com la nostra es mereix que esmercem els nostres esforços per tal de fer-la el més lluïda possible, dintre de les actuals circumstàncies socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *