General

Can Boada 0 – Castellar 1

El Castellar va obtenir a Terrassa la tercera victòria consecutiva a camp forani.

Alineacions

Can Boada: Carlos, Abel, Pavón, Coco, Medina, Javi, Pere (Alfred), Rubio (Moscoso), Raül, Felipe i Ollés (Mosar).

Castellar: Barragán, Silvestre, Sabalete, Modesto, Mateos, Toni Gómez, Edu (Pozo), Alonso, Riqui (Albert Lluís), Alavedra i Argemí.

Àrbitre: Sr. Alberto Jiménez Rodríguez del Baix Llobregat. Va tenir una actuación molt correcta. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Carlos, Abel, Medina i Javi i als visitants Modesto i Toni Gómez.

Gol: Alonso (m 76) 0-1.

Victòria Balsàmica

El Castellar va obtenir a Terrassa la tercera victòria consecutiva a camp forani, cosa que li permet anar assentant-se a les primeres posicions del grup, tot i que d’una manera prou ajustada en veient la classificació general en què ningú té res per a donar.

Per que fa al partit a què fem referència, va a dir que no fou un encontre brillant, dominat àmpliament per l’equip que tenia més necessitat de punts com era l’equip local. Els homes de Manolo García es varen trobar amb un Can Boada lluitador que va aprofitar qualsevol forat per posar a prova a un reincorporat (després de 5 partits de sanció), Barragán.

Tot i aquest domini i les ganes que hi va posar el Can Boada, fou el davanter, Alonso, qui a un quart d’hora pel final de partit aprofitava un rebuig en curt del porter Carlos per emportar-se cap a Castellar els tres punts en litigi. Altra volta es va fer una mica realitat allò tan tòpic de “qui perdona acaba perdent”… en el decurs d’aquesta mateixa temporada algun exemple en trobaríem de signe invers.

Busqueta Carné


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *