General

Castellar 0 – Juventud 25 de Sept. 1

Un Castellar desconegut i amb uns posicionaments revolucionaris, va perdre un nou partit.

Alineacions
Castellar: Barragán, Silvestre, Argemí, Benji, Mateos, Toni Gómez, Edu (Arcadi), William, Riqui (Pau Raya), Alavedra i Aitor Tresserras.
Juventud 25 de Septiembre: Dani, Jordi, Àlex, Pere, Juan Carlos, Ewin (Conesa), Bernat (Riqui), Javi (Fran), Joni, Guti (Dani M.) i Marc (Dani Martínez).

Àrbitre: Sr. Javier de la Torre Diaz del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació molt d’acord amb el partit, si bé és cert que es va entossudir a controlar el que passava al seu entorn (nens que juguen, hom que s’asseu a la barana exterior amb els peus a dins del rectangle de joc, samarretes d’escalfament que confonen…) cosa que al final va desesperar uns i altres. En un partit en què no hi va haver cap brusquetat va mostrar targetes grogues als jugadors locals Silvestre, Mateos, Edu, Argemí i Alavedra i als visitants, Jordi, Javi, Guti i Marc.

Jugar a res!

Amb un Castellar desconegut i amb uns posicionaments damunt del terreny de joc com a mínim revolucionaris, es va perdre un nou partit al “Pepín Valls”, davant d’un rival que “a priori” no havia de presentar gaires dificultats. L’equip visitant però, hi va posar una mica més de ganes, a la vegada que va jugar molt bé la seva carta de la necessitat de punts. Els quinze primers minuts tingueren un discret domini castellarenc, amb dues oportunitats força clares la primera d’Edu i la segona de William que foren desballestades pel porter Dani… i s’abaixa el teló!

Al vint minuts de partit, Mateos, cometia un penal que fou transformat per Juan Carlos. Un gol des dels onze metres que, en definitiva, seria el que marcaria la resta de partit. Contràriament al que sol passar en aquests casos, l’equip que encaixa el gol intenta reaccionar ferit en el seu amor propi, cosa que no va succeir ni poc ni gens. Tant és així que em cal esmentar que des del gol de l’equip visitant, fins a la fi del primer període van transcórrer vint-i-cinc minuts i només hi hagueren dues jugades ressenyables: la primera un xut des de lluny de Riqui que va intentar sorprendre a Dani i una bona jugada de William a qui, en darrera instància un defensa li “furtà” la cartera, que diuen.

La segona part podíem haver-nos-la estalviada, tot i que potser haguera pogut tenir un tombant diferent si, als quatre minuts de la represa William, hagués pogut sorprendre al porter en l’únic u contra u de què vam diposar ent tot el partit. A mesura que passaven els minuts el tedi va anar-se apoderant d’uns i altres. Poc a poc, un Castellar descol·locat i lliurat al rival va anar deixant espais. Uns espais que l’equip rubirenc no va saber aprofitar en la seva màxima extensió donat que tingué a les bótes del seu davanter centre, Joni, dues clares ocasions per enviar-nos a dinar més aviat del que sol ser costum. També cal esmentar que en temps afegit, Pau Raya, treia una pilota sobre la mateixa línea de gol, en uns moments en què tot estava vist per sentència, però que sempre fa de bon agrair.

En resum, doncs, un dels pitjors partits de la temporada i un calc gairebé perfecte del que va esdevenir el partit de la primera volta a Rubí.

Busqueta Carner

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *