General

Castellar 0 – Taradell 2

Vuitena derrota com a local del Castellar, que encara no s’ha assegurat la permanència.

Alineacions
Castellar: Barragán, Sabalete, Benji, Silvestre, Catalán (Modesto), Albert Lluís (Pau Durán), William, Pau Raya (Conde), Pozo (Riqui Durán), Arcadi Cebrià i Argemí.

Taradell: Eloi, Morillo, Ochoa (Merino), Roca, Caballé. Pujadas, Quim (Ochoa II), Mañosa, Torrents (Vilaseca), Campsmpera i Cano (Cuenca).

Àrbitre: Senyor Sergio Pérez del col·legi de Terrassa, va tenir una actuació acceptable en un partit disputat sense passió. Van veure tarjeta groga els jugadors locals Benji, Modesto, William, Pau Raya i Argemí i els visitants Caballé, Quim i Camsanpera.

Gols: Casampera (m 21) 0-1 i Torrents (m 32) 0-2.

Continuen pintant bastos

En una de les temporades més irregulars que se li recorden, el Taradell va infringir la vuitena derrota com a local al Castellar. Una vegada més, els homes de Manolo García van demostrar un grau de cansament inhabitual i amb la pèrdua del partit es va tornar a allunyar de la possibilitat d’aconseguir els tres punts que fa tres setmanes necessita per assegurar-se la permanència. No volem ser alarmistes però un altre ensurt la setmana pròxima davant del J.M. Gené el pot situar en una posició incòmode i gens desitjable de cara al partit final de temporada a casa amb el Can Trias. Esperem, doncs, un darrer esforç als homes que vesteixen la samarreta de la Entitat.

Del partit en direm poca cosa i no pas per falta de ganes, sinó d’ocasions. Al minut 10 de la primera part, el conjunt local va disposar de la que gosaríem dir única i clara de partit, en una pilota que Pozo va col·locar amb el cap per damunt del porter Eloi, i que rebutjà el travesser. A partir d’aquell moment i d’aquesta jugada que de ben segur haguera canviat el signe del partit, el conjunt osonenc va llançar-se a l’ofensiva ajudats per un tècnic que va saber situar els seus homes damunt del terreny de joc i fer-los moure segons la dinàmica del partit li ho demanava. Així, doncs, al minut 21 de partit Casampera aprofitava una indecisió de la defensa local per batre a Barragán en la seva sortida i 11 minuts més tard, Torrents sentenciava amb un xut des de fora de l’àrea. Aquest va ser, doncs, un partit en què la possibilitat de remuntada s’esvaïa a mesura que passaven els minuts i veiem les ganes que hi posaren els homes del Taradell que fins i tot va arribar a posar en perill en diverses vegades el “goalaverage” (0-3) favorable al Castellar que va obtenir en la seva visita al seu camp i que a finals de temporada (en veient el que veiem) pot arribar a tenir trascendència. Afortunadament, a la segona part, l’atac visitant es relaxà davant la inoperància dels locals, cosa la qual va permetre els homes del Castellar, mantenir un resultat que si bé noé prou bo, encara haguera pogut estar molt pitjor. Esperem que aquests darrers resultats hagin estat un badabadoc orfe enmig d’aquests sis punts que ens permetrien acabar en una zona, si bé no molt lluïda, si almenys digne.

Busqueta Carner

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *