General

Castellar 1 – Gironella 4

El proppassat diumenge el Castellar va perdre davant d’un equip que en tot moment va demostrar el lloc que ocupa dins la taula classificatòria.

Alineacions

Castellar: Barragán, Sabalete, Mateos, Silvestre, Catalán (Benji), Edu (Arcadi), Albert Lluís, Pau Durán, Riqui Durán (William), Alavedra i Argemí.

Gironella: Sergio, Riqui (Guillén), Ferrán, Pontí, Dani Sucías, Milán, Tom (Soto), Guifrè, Edu (Manuvet), Roger i Moreno (Nacho).

Àrbitre: Dídac Molina del col·legi del Maresme, regular. Va tenir un discret to visitant malgrat que l’equip del berguedà no necessitava de la seva ajuda. Va mostrar targeta groga als jugadors locals Sabalete, Argemí i el preparador físic castellarenc i als visitants Ferran, Milán i Guifrè. Va expulsar amb vermella directa a Albert Lluís en provocar un penal en la darrera acció ofensiva visitant.

Gols: Roger (m 19) 0-1; Pau Durán (m 21) 1-1; Sucías (m 35) 1-2; Nacho (m 78) 1-3 i Roger de penal (m 91) 1-4.

La contundència del líder

El proppassat diumenge el Castellar va perdre davant d’un equip que en tot moment va demostrar el lloc que ocupa dins la taula classificatòria, si bé no cal perdre de vista que a la primera part els homes de Manolo García van plantar cara en una dels millors quaranta-cinc minuts que el Catellar ha disputat com a local.

Els pimers quinze minuts tingueren un marcat color castellarenc, donat que foren els moments de màxima pressió davant la porta de Sergio i que a no ser per dues controvertides decisions del jutge de línea, se n’haguera pogut treure petroli d’aquest incipient domini. Amb tot però, un error de marcatge a l’home va propiciar que, als 19 minuts de partit, Roger, aconseguís creuar la pilota fins al fons de la xarxa pel costat dret de Barragán que sortia a cobrir forat. Dos minuts més tard, Pau Durán, des de la frontal de l’àrea, sense aturar la pilota centrada des de la banda, engaltà un xut sec i a mitja altura que va deixar glaçat al porter berguedà i a tots els defenses, en el que esdevé un dels gols més bonics de l’actual campanya. A partit d’aleshores el partit va entrar en una fase dinàmica, distreta i agradable de veure, pel joc desenvolupat pels dos contendents. Llàstima que al minut 35 de partit, l’exjugador del Castellar, Dani Sucias, tornava a avançar l’equip visitant amb un cop de cap que tocava el pal superior de la porta i, en la seva caiguda el cos de Barragán acabava d’introduir el pilota al fons de la porta. Un gol mig de veterania, un gol que aprofitava la seva llibertat dins de l’àrea petita, un gol en què la sort també jugà a favor del líder. La darrera ocasió de la primera part (i pel que fa al Castellar la darrera clara de tot el partit) va venir dels peus de l’hàbil jugador, Alavedra, que va robar una pilota al mig del camp va fer un pont al seu marcador s’internà a l’àrea i gairebé sense angle va deixar una pilota franca a Riqui que va xutar amb força i convicció sense comptar que Sucias (que era a tot arreu), pogués rebutjar la pilota amb el porter Sergio venut.

Si fóssim del tot parcials de la segona part ni en parlaríem car tret d’una pilota que controlà William al mig del camp i que baixà fins dins de l’àrea per tal que fins quatre davanters locals intentessin treure’n profit amb sengles xuts del tot ineficaços, no hi hagué res més destacable de mèrit pel Castellar. En contra però, cal ressenyar un tercer gol de Nacho després d’un nou error en defensa dels homes de Manolo García, Un error de Roger al minut 82 amb tota la porta per a ell solet, una jugada idèntica tres minuts més tard a peus de Manuvet i el gol de penal de Roger al minut 91, en una jugada en què fou expulsat Albert Lluís en ser el darrer home de la línea defensiva.

En resum, doncs, inqüestionable, victòria dels homes de Medina, que fan un pas de gegant cap a l’ascens directe; ascens que, tret de sorpreses de darrera hora, ha de tenir com màxim rival per descavalcar-lo els seus veïns d’Avià.

Busqueta Carner

Dissabte sortida amb autocar al camp de l’Avià.

14 h Pepín Valls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *