General

UE Castellar 1 – Can Trias 4

Tercera derrota consecutiva a casa en una segona volta terriblement negativa.

Alineacions
Castellar: Josep M., Silvestre (William), Mateos (Arcadi), Modesto (Riqui), Catalán, Albert Lluís, Benji, Toni Gómez (Argemí), Aitor Pozo (Albert Barragán), Alavedra i Conde.

Can Trias: Marc (Merino), Cristian, Xala, Leoncio, Papel (Checa), Yeyi (Hassen), Piera, Manu (Cloe), Beas (Luismi), Romero i Santa Cruz.

Àrbitre: Senyor Raül Caballero Jerez del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació impecable en un partit en què no hi havia motiu per no tenir-la. Van veure targeta groga els jugadors locals Modesto i Albert Lluís i el visitant Xala. Va expulsar amb vermella directa a Albert Lluís en provocar un penal.

Gols: Aitor Pozo (m 31) 1-0; Manu (m 41) 1-1; Xala (m 52) 1-2; Luismi (m 83) de penal 1-3 i Cloe (m 85) 1-4.

La contundència de quan se sap què es vol

Abans de començar el partit es va retre un reconeixement a l’equip amateur en motiu del seu ascens a Segona Regional obtingut aquest mateix matí en el partit de promoció disputat a Barcelona.

Pel que fa al primer Equip ha rebut la seva tercera derrota consecutiva a casa en una segona volta terriblement negativa en què, en el “Pepín Valls”, sols s’ha aconseguit guanyar al Puig-reig i al Sant Cugat. Amb aquest registre tan poc engrescador, hem encarar el partit en l’esperança que, amb la lliga decidida, els homes de Manolo García s’acomidessin del seu públic amb una victòria; cosa que hem vist factible quan a la ratlla del minut 30, Aitor Pozo, enganxava una pilota perduda al centre de l’àrea i engaltava un xut sec a mitja altura que feia inútil l’estirada acrobàtica de Marc. Deu minuts més tard però, Manu, s’escarregà de posar aigua al vi, donat que totalment lliure de marca, Manu enviava d’un cop de cap que entrava com un fuet pel bell mig de la porta defensada per Josep Maria.

Tot i això, el veritable calvari encara estava per arribar. Als set minuts de la represa Xala s’ha aprotitat d’una indecisió de la defensa i del porter per fer pujar el segon gol al casiller visitant. Deu minuts més tard, l’àrbitre ha anul·lat un altre gol a Hassen per falta sobre Josep Maria, cosa que lluny de desanimar el conjunt de Viladecavalls, encara el l’ha esperonat més, tot obligant, per exemple, al davanter Conde a treure una pilota sota els pals al minut 70. Per acabar-ho d’adobar a 7 minuts del final, Albert Lluís, fa caure dins de l’àrea a l’inquietant Hassen, cosa que a més del penal evident provoca la seva expulsió. Luismi s’encarrega de fer pujar un incontestable tercer gol al marcador. Amb un Castellar desfet i un rival sense pietat ha arribat la sentència definitiva mercès a una pilota franca que Hassen deixa morta als peus de Cloe que poca cosa té que fer més que empènyer-la dins la xarxa. Amb el resultat decidit i el públic, d’un i altre banda, convençut William ha engaltat un xut desde fora de l’àrea que s’ha estavellat en el travesser. Una jugada que, si més no, haguera pogut servir per maquillar el resultat.

En resum, doncs, una temporada per oblidar pel que fa als resultats obtinguts a casa i que, malgrat tot, ha de fer-nos pensar que s’ha aconseguit l’objectiu de la permanència a còpia del patiment setmana rera setmana i que, moltes vegades és el que dóna vida al món del futbol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *