General

Primera Victoria del primer equip!!!

UE Castellar 3 – Sant Celoni 0

Arraconen al líder practicant un tiki-taka total.

UE CASTELLAR: BARRAGÁN, IÑAKO,RAYA, SILVER, JOEL, MAYO, JUANITO, ARGEMI, DAVID MORENO, IVAN GALLARDO, ALAVEDRA.TAMBE VAN JUGAR:SABALETE,WILLIAM, POZO, TRESERRAS.

SANT CELONI: JORDI, ROIG, MASFERRER, RAMÍREZ, VICENTE, CASADO, GOMEZ, DELGADO, OMS, COS, MUÑOZ. TAMBE VAN JUGAR:JUBANY, ALBARRAN, AARON, PEREZ.

ARBITRE: Hernández Ortiz(Barcelona), perfecte. No es va deixar intimidar pels jugadors visitants i va tallar del valent el joc dur que van utilitzar.

El matí començava magníficament, bona temperatura, troba d’exjugadors, esmorçar per recordar anys passats i mes a mes ens visitava el lider. Un diumenge dels que fan goig i que va acabar de la millor manera possible, amb els tres punts a casa i el nostre equip desplegant un futbol que no haviem vist en molt de temps.

Per altre banda, el Sant Celoni, no va demostrar la seva clasificació sobre el terreny i en comptes de jugar a futbol que es del que es tractava, va arribar al Pepín Valls, a provocar l’árbitre, a fer entrades durisimes, com la que va lesionar el nostre jugador Alavedra i a intentar treure els nostre jugadors del seu lloc, en definitiva el que anomenem ANTIFUTBOL.

El partit va començar i a mida que anaven passant els minuts els nostres jugadors veien que eren superiors i van anar arraconant el lider fent del partit un tiki-taka total. Malgrat tot i de disposar de moltísimes ocasions es va arribar al descans amb empat a zero. A la segona part la tónica va ser la mateixa fins que al minut 59 un gran cop de cap de Marc Argemí va obrir la llauna i és feia justícia sobre el terreny. Contiuavem atacant, atac rera atac i al minut 65 un embolic dintre de l’àrea vistitant, va acabar amb un gol en propia porta del Sant Celoni, 2 a 0 i les coses ya funcionaven. La gent s’ho estava passant d’allò mes bè. El tambor de la PªLos Berenjenas, sonava amb alegría com feia temps que no se sentia i semblava que tot tornava a funcionar. Arriba el minut 69 i l’entrenador Quico Díaz, prepara un canvi, es quan el Pepin Valls comença a aplaudir. Surt el nostre home gol, Aitor Pozo, tenim ganes de gols!!!!! I efectivament a la primera pilota que enganxa, l’endinsa dins la porteria, 3-0!!! Aitor porta 3 gols en quatre partits. El municipal Pepin Valls ovaciona el jugador i el Sant Celoni entrega el partit acabant el matx sense mes historia. Comunió total entre l’equip i l’afició amb salutacions i abraçades a dojo.

El proper partit será dissabte 23 d’octubre a les 18h al municipal de Lliça d’Amunt. A veure si continuem amb el bon joc i els punts cauen del nostre costat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *