General

S’escapen 2 punts del Pepin Valls

UE Castellar 2 – CD LLano 2

La veterania de l’equip rival evita la derrota.

II TERRITORIAL: JOSEP MARIA, ROMERO, PARERA, BENJI, NACHO, ORIOL, SALVANS, XAVI HERNÁNDEZ, ORTIZ, MORI, TONI SÁNCHEZ. TAMBE VAN JUGAR:FURRI, CATALAN, JARA I ALBERT BARRAGÁN.

 

CD LLANO:GUERRERO, COMINO, DAVID GONZALEZ, PADILLA, ADAM , VERDUZCO I, VERDUZCO II, CORBALAN, MARCOS, MEDINA, NEMROD. TAMBE VAN JUGAR:IVORRA, IVAN GONZALEZ, TOMAS, MARC MATA.

 

Bona entrada al Pepin Valls, per veure l’amateur enfront un CDLLano, que venia amb ganes despres del empat encaixat a la pretemporada.

Millor no podien començar les coses per l’equip ja que al minut cinc de partit l’àrbitre assenyalava un clar penal sobre Xavi Hernández que era transformat per Toni Sánchez. L’equip funcionava i el marcador era favorable. Domini total al mig del camp, creant ocasions quan al minut 20, l’àrbitre assenyala penal a favor del CDLLano, totalment inexistent, es tornaven a veure fantasmes per tot arreu i l’equip veia com injustament el CD Llano, es podia emportar algun punt. Llançament del penal i empat. Una llastima i l’equip es queda tocat, tant que al minut 42 l’equip visitant aconsegueix el segon gol. L’equip necesita animar-se o arribar al descans quan abans millor. L’equip aguanta les embestides dels visitants que es creixen i arrivem al descans. L’equip es conjura al vestidor i surten a guanyar, aixo es materialitza al camp amb bon joc i comencen a trenar jugades fins que al minut 80, Albert Barragán que havia entrat feia pocs minuts, amb un fort cop de cap aconsegueix l’empat. Queden 10 minuts i la victoria es possible, l’equip s’anima i apreta les dents, pero la veterania del equip visitant talla totes les jugades i la pérdua de temps que exerceixen fa que nomes es juguin dos minuts com a molt dels deu que quedaven. S’arriba al final amb un empat injust i que pels mérits creats els tres punts s’haurien d’haver quedat a casa. La propera setmana tocará guanyar a casa del Poniente, el dissabte a les 15.30h. A casa no es poden perdre punts si es vol aconseguir la permanencia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *