General

Bon joc i derrota.

l’equip crea una vintena d’ ocasions….Paciencia, els punts arribaran.

SANT FELIU DE CODINES (2) – UECASTELLAR (1)

 

SANT FELIU CODINES:MORENO, GOMEZ,RUBEN,CARLOS PEREZ, BALAGUER, MORTE, VALLCORBA, COCA, PALAU, CRISTIAN ANDRES, CAPDEVILA. TAMBE VAN JUGAR:JOAN R., ACOSTA, LEVA, AARON I VARGAS.

UE CASTELLAR:ROSELL, IÑAKO, DANI GUERRERO, SILVER, JOEL, RAYA, POZO, DAVID MORENO, ARGEMI, BRULLET, ALBERT BARRAGÁN. TAMBE VAN JUGAR:IVAN I ALAVEDRA.

 

ARBITRE:ALBERT LOPEZ GONZALEZ(BARCELONA), VA ESTAR PERFECTE.TARJETEES A :RUBEN, MORTE I CRISTIAN ANDRES PELS LOCALS I DANI GUERRERO I DAVID MORENO PER LA UECASTELLAR

 

GOLS:1-0 PALAU (MIN.28);2-0 COCA (MIN.35);2-1 BRULLET (MIN.76)

 

PARTIT CONTRA EL SEGON CLASSIFICAT A LA LLIGA, PERÒ A LA VEGADA UN CAMP EL MPAL DE SANT FELIU DE CODINES QUE EN LES ULTIMES VISITES S’ENS HA DONAT PROU BE.

EL NOSTRE MISTER POSAVA D’INICI UNA LINIA OFENSIVA 100% CASTELLARENCA AMB AITOR POZO, MARC ARGEMI I ALBERT BARRAGÁN. I COMENÇA EL PARTIT!!!!! EL DOMINI DEL NOSTRE EQUIP ES TOTAL DAVANT D’UN EQUIP QUE TOT I LA SEVA POSICIÓ A LA TAULA I JUGANT A CASA SURT A DEFENSAR. LES OCASIONS DE GOL ES SUCCEEIXEN A LA PORTERIA LOCAL I LA PRIMERA PILOTA QUE COLOQUEN A LA NOSTRA AREA,AL MINUT 28, UN COP DE CAP VISITANT ENVIA LA PILOTA AL PAL I EN SEGONA JUGADA ENS FAN EL PRIMER GOL. QUE INJUST ES EL FÚTBOL!!!!L’EQUIP SURT DEL PARTIT I ENCAIXA EL SEGON AL MINUT 35. ARRIBEM AL DESCANS I EL COS TECNIC ANIMA ELS JUGADORS. AQUESTA SETMANA DEBUT COM A DELEGAT VISITANT D’ANTONIO ROLDAN. ES VEURE PER CREURE QUE AMB TANTES OCASIONS CREADES EL MARCADOR SIGUI TANT ADVERS. COMENÇA LA SEGONA PART I EL SANT FELIU ES TANCA ENCARA MÉS. L’EQUIP TORNA A CREAR OCASIONS PERO ES IMPOSIBLE PENETRAR AQUESTA MURALLA QUE ENS HAN FABRICAT DAVANT. AL MINUT 76 JUGADA PERSONAL DE BRULLET I GOL. ENCARA QUEDA TEMPS PER TREURE ALGUN PUNTET, PERO AVUI NO ES EL NOSTRE DIA I FINALMENT L’ARBITRE XIULA EL PFINAL DEL PARTIT. EL PROPER DIUMNEGE ENS VISITA EL SABADELL NORD. RIVAL VEI I SEMPRE COMPLICAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *