General

Cinc setmanes sense perdre!!!!!

El primer equip de la UECastellar treu un punt a Parets.I el proper diumenge ens visita el Canovelles.

Parets, 1 – Castellar, 1

Parets: Estudillo, Duque, Yani, Gordo, Albert, Vélez (Reche), Cuadras, Joan (Carballo) (Navarro), Pablo, Alberto (Àlex) i Cardeño (García).

Castellar: Rosell, Iñaki, Guerrero, Silvestre, Puntí (Albert Barragán), Raya, William, Brullet, Juanito, Iván Gallardo (Aitor Tresserras) i Aitor Pozo (Moreno).

Àrbitre: Senyor Ángel Fernández. Va tenir una actuación aceptable, tot i que en alguna targeta groga als tres defensas del Castellar, potser fou un pèl rigorós. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Joan i Gordo (en dues ocasions pel que fou expulsat i als visitants Iñaki, Guerrero i Puntí.

Gols: Joan (m 74) 1-0; Brullet de penal (m 76) 1-1

Empat i avorriment

El Parets i el Castellar van oferir-nos una matinal de futbol d’aquelles que inviten a escriure amb majúscula el verb avorrir. Un partit d’aquells dels quals n’és tant difícil fer-ne una ressenya car cap dels dos equips van inquietar la porta contrària amb un mínim de perill. Així, doncs de la primera part només apuntarem una excel·lent falta treta per Vélez que Gordo no va atinar a enviar al fons de la porteria defensada per Rosell i una altra jugada, a l’altra àrea, protagonitzada per Juanito al darrer minut de la primera part en què va picar amb el cap una centrada, també de falta treta per Ivan i que va obligar a intervenir al porter Estudillo.

A la segona part tampoc va variar gaire el panorama general. Esmentarem, per exemple, que minut 54 Brullet engaltà un xut sec que amb el porter batut tragué la defensa sota els pals. Vint minuts més tard Joan, es trobà a una pilota perduda a la frontal de l’àrea, li etzibà una puntada de peu, aquesta va rebotar en un defensa visitant fins hostatjar-se al fons de la porteria castellarenca. Certament un gol de xamba que, en un dia com aquest, havia de rebre la rèplica d’un gol amb les mateixes característiques un minut més tard el defensa, Gordo, desvià una pilota amb la mà, d’una manera molt innocent, dins de la l’àrea davant la sorpresa d’uns i altres (fou la segona targeta groga i l’expulsió). Brullet s’encargaria de fer pujar el gol de l’empat que veia justícia a la injustícia visual amb què ens van obsequiar tots dos contendents.

Abans d’acabar encara esmentar dos fets que no deixen de ser anècdota. El primer, una pilota carregada de molt mala intenció que, Vélez, va fer passar per damunt de Rossell (no és la primera!!!) i que va sortir fregant el pal superior de la porteria per centímetres i la segona és que a manca de vint minuts per a la fi del partit foren expulsats el porter local i Juanito per un picabaralla entre tots dos. I amb deu homes contra nou, tampoc vam saber treure petroli d’aquest petit avantatge.

En resum, doncs, el Castellar porta cinc partits sense conèixer la derrota; va obtenir un punt en un camp maleït del qual pràcticament no se n’ha tret mai res de positiu en una jornada atípica en què, dels divuit equips que configuren el grup, només ha guanyat el Sant Feliu de Codines. Vuit empats i una sola victòria (o una sola derrota, segons ens miri).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *