General

Guanyem 3-2 al Sabadell Nord

Bon partit en linies generals

Castellar, 3 – Sabadell Nord, 2

Castellar: Rossell, Iñaki, Guerrero, Silvestre (Puntí), Sabalete, Raya, Pozo, Argemí, Barragán (Aitor Tresserras), Brullet i Alavedra.

Sabadell Nord: Carlos, Àlex (Gabarró), Jordi, Rubén, Piñol, Carlos N., Dani M., Dani González, Pino (David D.), Silva i Quesada (Díaz).

Àrbitre: Miguel Ángel Jiménez del col·legi del Bages. Va tenir una actuació molt valenta en un partit fracament força difícil de dirigir. Van veure targetes grogues els jugadors locals Alavedra, Sabalete, Argemí i Tresserras i els visitants Rubén, Piñol, Dani González, Silva i Carlos N., en dues ocasions pel que fou expulsat. També va veure targeta vermella directa el lateral dret Iñaki.

Gols: Brullet (m 3) 1-0; Argemí de penal (m 7) 2-0; Barragán (29) 3-0; Silva (m 40) 3-1 i David P. (m 79) 3-2.

Victòria balsàmica

Abans de començar l’encontre es va fer un minut de silenci en memòria de l’avi del jugador local Iván Gallardo i de Jordi Andreu fill del president del Santboià, Ramon Andreu.

El Castellar va viure i jugar una primera part frenètica en què, a la fi, va servir per sentenciar el partit. Al primer minut de joc un xut sec a mitja altura que va sortir arran de pal dret de la porteria defensada per Carlos. Aquesta jugada fou el preludi del que esdevindria dos minuts més tard en què Brullet aprofitava una centrada d’Aitor Pozo per clavar la pilota al fons de la xarxa. Aquest gol va esperonar els homes de Quico Díaz que amb la memòria encara fresca de les angúnies passades, va continuar posant setge a la porta visitant. Al minut set, l’àrbitre va castigar amb penal una entrada sobre Alavedra. Argemí fou l’encarregar d’executar el càstig i posar encara més en franquícia el tantejador favorable al Castellar. Amb aquesta còmoda diferència el partit va entrar en una fase plàcida només trencada per la intensitat amb què va començar a jugar el Sabadell Nord. Fruit d’aquest desvetllament visitant va arribar una jugada força habitual aquesta temporada, en què Dani González (excastellarenc) li féu passar una pilota per damunt de Rossell i va sortir fora fregant el pal superior de la porta. A la mitja hora de joc va tenir lloc la jugada que hauria pogut deixar definitivament el partit sentenciat, en rematar, Barragán, amb el cap i de forma impecable una pilota centrada del còrner, el 3 a 0 que podia semblar definitiu. Tot i això, encara no estaba tot dit, màxim quan tres minuts més tard, l’àrbitre castigava al Castellar amb el segon penal del matí. Per sort, Rossell es convertia en el protagonista real de la jugada i aconseguia endevinar la intenció de Silva li rebutjava la pilota dues vegades consecutives, davant el desesper del davanter sabadellenc. I, coses que passen, fou el mateix Silva qui deu minuts més tard aconseguia el primer gol visitant en una jugada pràcticament calcada a la que Barragán havia executat uns deu minuts abans. Amb un franc, però vincladís 3 a 1 els jugadors es retiraren als vestidors.

Tal i com era d’esperar l’equip del Sabadell Nord va encarar la segona part amb un nou aire. I si dic tal i com era d’esperar és segur que tots sabem de què parlo. El segon període fou un atac i gol de l’equip sabadellenc. Amb un Castellar a l’expectativa i amb un Sabadell Nord del tots conegut, el partit va entrar en una nova dinàmica. Així, doncs, tret d’una pilota que Enric Raya feia passar per damunt del travesser dels homes de Quico Díaz, pel que fa a la línea ofensiva, ja no se’n cantà ni gall ni gallina. Tot i això, el que sí que hem d’apuntar és que es va saber contenir amb molt d’encert els intents d’arribar a porta dels jugadors que mena el llorançà Piñol. Al minut 70, l’àrbitre anul·là d’una manera totalment encertada un gol a l’equip visitant, cosa que encara li dóna més braó de cara a tombar el resultat. Amb un Castellar a la defensiva i amb un Sabadell Nord disposat a no baixar els braços va arribar un magnífic gol de David i que va posar l’incertesa al marcador, fins que el senyor Miguel Ángel Jiménez va decidir que amb cinc minuts de descompte ja n’hi havia prou i amb tres tocs de xiulet va possibilitar-nos que, aquell qui volgués encara pogués anar a exercir el seu dret a vot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *