General

Els tres punts al sac

Nova victoria del primer equip.

Castellar, 4 – Can Boada, 2

Castellar: Rossell, Iñaki Moreno, Puntí, Sabalete, Silvestre, Enric Raya, Juanito, Argemí (Toni Gómez), Moreno (Aguilar), Brullet i Iván Gallardo (Alavedra).

Can Boada: Carlos, Coco (Felipe), Pere, Xiva, Molina, Osvaldo, Uri (David), Javi (Serraseca), Albi (Sauri), Raül i Abel.

Àrbitre: Senyor Raul Aldana Llorens. Del col·legi del Baix Llobregat. No va ensenyar cap targeta.

Gols: David Moreno ( 43) 1-0; Raül (m 61) 1-1; David Moreno (m 66) 2-1; Iñaki Moreno (m 72) 3-1; Sauri (m 92) 3-2 i Aguilar (m 95) 4-2.

…Mira que arriba a costar!

El Castellar s’ha imposat de manera totalment merescuda davant d’un Can Boada que ha rendibilitzat al màxim les ocasions de què ha disposat: tres arribades tres gols, un d’ells justament anul·lat per claríssim fora de joc.

Els primers quaranta-cinc primers minuts han estat d’abassegador domini local tot i que, una vegada més, ha deixat entreveure les seves mancances en els darrers metres. Tant és així que als 50 segons de joc, Brullet a marrat en una jugada molt clara en enviar per damunt del travesser una pilota en què tenia tota la porta per a ell. Deu minuts més tard, es el porter Carlos qui li treu dels peus i a sobre la mateixa línia de gol, la bimba, a Moreno. Al minut 24, Argemí, estavella una pilota al travesser amb un xut des de fora de l’àrea. Tres minuts més tard una jugada molt confosa dins de l’àrea petita entre davanters i defenses (en què fins vam comptar cinc xuts a porta i sengles rebutjades), ha fet preveure que costaria moltíssim clavar la pilota al fons de la xarxa egarenca. Oimés, quan al minut 37 un xut molt intencionat de Moreno es tornat a rebutjar sota pal per un defensa local i la pilota després de tocar l’esquena del porter es perd per la línea de còrner (en vam treure una quinzena de còrners a la primera part). Afortunadament, en un dels únics d’aquests còrners, Brullet li cedeix en curt a Iñaki Moreno que fa una centrada sobre l’àrea que permet que Moreno pugui obrir la llauna que tant injustament romania tancada. Amb aquest resultat i amb una imatge molt bona, però poc efectiva dels homes de Quico Díaz s’ha acabat el primer període.

A la segona part, el Castellar ha sortit amb l’obligació de tancar el resultat. Així, doncs, als tres minuts de la represa, Carlos, guanya la partida a Moreno i li treu la pilota dels mateixos peus. Al minut 54, Iván Gallardo pentina una pilota amb el cap que fa lluir de nou a l’egarenc Carlos (un bon porter que ja va demostrar la seva vàlua en el primer partit de lliga jugat al seu camp). A partir d’aquest moment el conjunt local s’ha relaxat i al minut 61, una indecisió de la defensa castellarenca ha propiciat que Raül, pogués aixecar la pilota per damunt de Rossell per establir les taules al marcador. Afortunadament, cinc minuts més tard, Moreno, ha aconseguit el segon gol castellarenc en rematar a boca de canó i acabar una jugada en què hi havia treballat tota la línea ofensiva del Castellar. Encara no refets d’aquesta alegria, cinc minuts més tard, Iñaki Moreno des de la frontal de l’àrea, ha engaltat un xut sec a mitja altura que ha fet impossible l’estirada de Carlos. En teoria, aquest havia de ser el gol de la tranquil·litat. I ho havia d’haver estat a no ser que passant 2 minuts de l’hora reglamentària i en una jugada gairebé calcada a la del primer gol egarenc, Sauri, ha fet pujar un inquietant 3 a 2 al tantejador; un resultat que no havia de ser definitiu car al minut 94, altra volta Carlos, li prenia la “cartera”, a un altre jugador local en aquest cas, Aguilar, qui en un u contra u amb franca avantatge no encertà en col·locar l’esfèrica al fons de la xarxa. Tot i això, un minut més tard, el mateix, Aguilar, s’ha refet de l’error anterior en fer pujar el quart gol al casiller local després d’una gran centrada d’Alavedra.

En resum, doncs, resultat curt pel vist damunt del terreny de joc, però que ha d’obrir-nos el ulls a l’hora de recordar allò tant tòpic i típic de qui perdona…

També cal esmentar la bona actuació de l’àrbitre, senyor Raül Aldana Llorens, que no va mostrar cap targeta en tot el partit, cosa que confirma l’esportivitat amb què va desenvolupar-se l’encontre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *