General

Espectacle a l’Aleví C

Juguen, la toquen i agraden.

Victoria davant el Badia Vallès.

Alevi C (3) – Badia Vallès (2)

Sergio Ruiz, Oscar Galera, Jordi Garcia, José Bono, Adrian Ramos, Marc Lloret, Pepe Moreno.  També van jugar: Victor Moreno i Adrian López.

Gols:José Bono, Oscar Galera i Adrian López.

L’equip esta en ratxa. Dissabte van fer el millor partit de la temporada, amb remontada inclosa. Perdian 1-2 al descans però a la segona part dos assistencies de Marc Lloret, una per Oscar Galera i l’altre per Adrian López van acabar en dos gols que donaven la volta al marcador. El primer gol del partit obra de José Bono va venir després d’una espectacular jugada de Adrian Ramos que va deixar la pilota en una posició inmillorable a Bono.

L’equip va estar formidable, amb una bona presió començant pels davanters com Pepe Moreno, que va estar incansable tot el partit i acabant al porter Sergio Ruiz que va tenir tres aturades d’autentic crack. Aquest equip donará molt que parlar a la segona volta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *