General

Futbol total del Juvenil A

Tres punts més al Pepin Valls.

JUVENIL A (3) – SANT CELONI (1)

JUVENIL A:ALEX TOST, MARSOL, MARANGES, ANGEL, TXEMA, PABLO, ERIC, ORTIZ, ALBERT FRANCO, ANTOÑIO, VICTOR LEON. TAMBE VAN JUGAR: YANKUBA, ABRAHAM, KEVIN, ISAAC CARRIZO.

GOLS:ERIC, ALBERT, ANTOÑIO.

EL PARTIT VA COMENÇAR BE I VA TERMINAR MILLOR. AL MINUT 6 ERIC ACONSEGUIA EL PRIMER DESPRES DE REBRE UNA PASADA D’ANTOÑITO.EL SEGON GOL EL VA FER  ALBERT FRANCO LLENÇANT MAGISTRALMENT UNA FALTA. LA SEGONA PART VA SER UN MONÓLEG DE LA PRIMERA I L’EQUIP CONTINUAVA APRETANT SENSE ACONSEGUIR AMPLIAR LA DIFERENCIA FINS QUE A FALTA DE 10 MINUTS ANTONIO AGAFAVA UNA PILOTA I LA LLENÇAVA PER SOBRE DEL PORTER, FENT-LI UN BARRET. AL FINALITZAR EL PARTIT VICTOR LEÓN JUGADOR DEL B DEIA: “HE VINGUT A AJUDAR I M’EN VAIG FORÇA CONTENT, PER LA VICTORIA I PEL TREBALL DEL EQUIP”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *