General

Les noies guanyen!!!!!!

Espectacular gol de Sheila.

FEMENI (1) – GIMNASTIC MANRESA (0)

FEMENI: MONTSE, SARAY, DELGADO, IONA, ANGELA, MARINA SERRA, ARIADNA BOSCH, NORA, ANNA MANCHADO, SHEILA I MARINA FAJARDO.

 

GIMNASTIC MANRESA:ROSER, XENIA, ANNA, MARIONA, RAQUEL, ACUÑA, LAURA, BLANCA, ALBA, RAQUEL, CRISTINA.

 

GOLS:SHEILA (MIN.33)

 

SEGONA VICTORIA DE LA TEMPORADA I LA PRIMERA COM A LOCALS. EL PARTIT MES SERIOS DE LA TEMPORADA, TREBALLANT MOLT BE LA DEFENSA INCLOENT LA PORTERA MONTSE I UN DEU PELS MITJOS I DAVANTERS QUE BAIXAVEN A AJUDAR QUAN CALIA. LA PRIMERA PART VA SER MES OFENSIVA AMB TRES O QUATRES INTERNADES DE  MARINA FAJARDO A LA QUE LI VA FALTAR UN XIC DE SORT PERO QUE VA FER UN PARTIT PERFECTE, CONVERTINT-SE EN UN MALSON PER LES DEFENSES VISITANTS. AL MINUT 33 UNA JUGADA PERSONAL DE SHEILA VA ACABAR AMB UN “GLOBUS” DESDE 20 METRES, QUE VA SORPRENDRE A LA PORTERA I A TOTA LA DEFENSA I QUE VA PROVOCAR L’OVACIÓ DE TOTS ELS PRESENTS. L’EQUIP VA AGUANTAR FINS EL DESCANS I A LA SEGONA PART EL CANSANCI I EL FET DE NO PODER FER CANVIS VA FER QUE L’EQUIP S’ENDARRERIS I LES VISITANTS BUSQUESSIN MES EL GOL. PERÒ AHIR LA DEFENSA HO VA POSAR TOT I ELS TRES PUNTS ES VAN QUEDAR AL PEPIN VALLS. FELICITATS NOIES EN EL VOSTRE PRIMER ANY!!!!!!. DISSABTE A LES 20H VISITEN EL CE.SABADELL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *