General

Sumant de 3 en 3

Musica a tope i a gaudir!!!!!!

Vilanova del Vallès, 0 – Castellar, 2

Vilanova: Carles Gil, Sánchez (Adán), Rubèn, Pedro, Arnau, Roger (Gerard), Martí, Graus, Albert, Arturo (Karim), Roussa (José).

Castellar: Barragán (Rossell), Iñaki Moreno (Guerrero), Silvestre (Toni Gómez), Sabalete, Puntí, Raya, Juanito, Argemí, Iván Gallardo (Aguilar), Brullet, Marc Alavedra (William Arango).

Àrbitre: Sr. Codina Casanovas del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació molt correcta, tot i que va fallar en una jugada que podia haver esdevingut clau en els primers compasaos del partit en què el porter local Carles Gil va blocar una pilota fora de l’àrea cosa que el reglament contempla com a expulsió. Va mostrar targeta groga als jugadors locals Carles Gil, Pedro i Arnau i als visitants Iñaki Moreno i Argemí.

Gols: Marc Alavedra (m 35) 0-1 i Iván Gallardo (m 58) 0-2.

La inspiració que arriba treballant…

El Castellar va obtenir una victòria totalment justa davant d’un rival que va jugar i va deixar jugar. Tot i que en aquest partit no van sovintejar les accions de perill com en d’altres ocasions, sí que és cert que els homes de Quico Díaz van dominar el mig del camp cosa la qual va permetre vertebrar l’esquema tan ofensiu com defensiu castellarenc. Ressenyarem, una mica per sobre, les poques ocasions a què abans he fet referència. Als 16 minuts de la primera part, el porter Gil li treu amb la punta dels dits un xut d’Argemí des de fora de l’àrea, 9 minuts més tard una cessió enrera del central vilanoví, gairebé acaba en gol a no ser per l’oportuna rebutjada a còrner del porter local. Al minut 27, Iván Gallardo pentina una pilota que acaba sortint a fora a escassos centímetres del pal esquerra de la porteria defensada per un Carles Gil, batut. Tres minuts més tard, la decisió en la sortida de Barragán malbarata una pilota en què Albert avançava sol cap a porta en la millor jugada d’atac del conjunt local. La jugada més de “claca i mocador”, va arribar al minut 36 en què una centrada des de la banda d’Iñaki Moreno, troba a Marc Alavedra en carrera que, sense persar-s’ho i ni poc ni gens, i abans que la pilota toqui la gespa, engalta un xut sec que fa impossible qualsevol reacció del porter per evitar el gol. Abans d’acabar el primer període, Brullet, té a les seves bótes la possibilitat d’ampliar la diferència amb un xut mancat de convicció que es perd mansoiament per la línea de fons a un metre de la porteria.

Tots els presents estàvem pendents de com evolucionarien els 45 minuts restants i de com encararien ambdós contendents el segon període. D’entrada el Castellar va replegar línies cosa que va permetre al Vilanova obrir una mica el joc. Afortunadament, aquest replegament només fou provisional i sempre tutelat. A poc més de deu minuts de la represa, Juanito enganxa una pilota des de fora l’àrea, el porter Carles, respon amb una sensacional rebutjada en curt; una rebutjada però, que no pot ser resolta per cap defensa i que troba els peus d’Ivan Gallardo que fa pujar el segon gol al casiller visitant que, a la llarga, esdevindria definitiu.

Tot i això al minut 75, un bon xut d’Arturo des de la frontal de l’àrea posava a prova a Barragán, amb un xut creuat i ras que l’obligava a fer la millor intervenció del matí i que, malauradament, també significava la seva lesió i posterior substitució per Rossell. A partir d’aquell moments, els minuts van anar caient sense res mencionable, tret l’esportivitat amb què, una vegada més (i això, ens fa feliç), regna damunt del terreny de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *