General

Conferència:El futbol mediàtic

19 de maig. 20 hores.  Dintre dels actes del centenari, dijous a les 20 hores al auditori municipal Miquel Pont amb la presència de: Eladio Silvestre, ex-jugador FCB, Carles Rexach, ex-jugador FCB, Pere Gratacós, ex-seleccionador de Catalunya, Angel “Pichi” Alonso, ex-jugador FCB i Espanyol, ex-seleccionador de Catalunya i comentarista de TV3, Xavier Torres, periodista i presentador del programa “hat trick ” de TV3, Xavier “Magic” Diaz, ex-jugador RCE Eespanyol i representant de jugadors, Julià Garcia, entrenador, “Pepitu” Ramos, ex-jugador del FCB i RCE  Espanyol, Josep Maria Minguella, ex-representant de jugadors i comentarista de ràdio i televisió, Josep Moratalla, ex-jugador FCB, “Tintin” Marquez, ex-jugador RCE Espanyol i entrenador. Farà de moderador:Marc Cornet (periodista). Us esperem a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *