General

II Territorial-(2) Maurina Egara-(1)

Llinars – (1) I Territorial-  (3) Important victória.

II Territorial (2) – Maurina Egara (1)

 

Josep María, Riki, Marc, Benji, Parera, Pozo, Albert, Milan, Lluis, Toni Sánchez, Barragán, Salvans, Nacho, Xavi, Oriol i Conde.

 

Important i merescuda victoria del II Territorial davanr d’un rival directe.No obstant esta comprovat que hem de patir cada partit. Aquest no va ser diferent. El Castellar va disposar de clares ocasions de gol (dues de Barragn i una de Salvans), però que no encerten, i en aquest partit l’arbitre també va col.laborar, anul.lant un gol totalment legal a Toni Sánchez.

El primer gol va arribar, després d’una bona jugada d’Aitor Pozo, que Barragán va rematar. Els visitants van empatar ja a la segona part, però Aitor Pozo amb un xut ajustat al pal feia el gol de la victoria. En resum bon partit del castellar, que porta una bona ratxa, ja que ha assolit 22 punts dels darrers 24 possibles.

Diumenge es torna a jugar a casa, ens visita el lider Sant Quirze. Esperem veure un bon partit i per suposat que guanyi el Castellar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *