General

Injust!!!!!!!!!!!!!!!

II Territorial (2) – Sant Quirze (2).

II Territorial (2) – Sant Quirze (2)

 

Alex Tost, Rome, Benji, Nacho, Adri, Salvans, Xavi, Oriol, Aitor Pozo, Toni Sánchez, Aitor Treserres, Parera, Lluis, Barragán, Marc i Javi.

 

Primer de tot, hem de dir que l’arbitre va ser el lamentable protagonista del partit, en contra del Castellar. Va ser el responsable de que “volesin” dos punts i a punt va estar de que es produïs una baralla al final del partit.

El Sant Quirze es l’equip que juga millor del grup, i per això es el lider, però es va trobar amb un Castellar inspirat i amb molta moral. Als cinc minuts i després d’una gran jugada dels dos “Aitors”, Toni Sánchez feia el primer. Ja a la segona part, Aitor Pozo amb un fort xut desde fora del area feia el segon. El partit es posava de cara, però l’arbitrre va decidir que tot el protagonisme tenia que ser per ell, i en una falta a favor del Castellar, incomprensiblement pita penal en contra, significant això el primer gol visitant. No content amb això, expulsa a Toni Sanchez per protestar, allarga el partit dotze minuts I en aquest temps afegit, el Sant Quirze feia el gol del empat. Treiem de mig camp i quan Aitor Pozo encara porteria i es queda sol davant del porter l’arbitre xiula el final. Sencillament vergonyós, un atracament per part d’un “senyor” que no es mereix portar l’escut de la federeació catalana de futbol. Resten dos partits per acabar la lliga, anims i a continuar així. Diumenge es juga a Barcelona contra el Sant Genís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *