General

Intentem quedar segons

Llinars – 1  I Territorial – 3

Llinars, 1 – Castellar, 3

Llinars: Mikel, Parra, Borja, Mancha (Gil), Masnou (Manu), Forcada, Vidal, Lobo, Cabello, Ferran i Edgar.

Castellar: Barragán (Rossell), Grané, Puntí, Guerrero (Moreno), Sabalete, Mesa (Enric Raya), Juanito, Argemí, Iván Gallardo, Brullet (Aguilar) i Alavedra.

Àrbitre: Senyor Joan Aragonès del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació correcta. Van veure targeta groga els jugadors locals Manu, Lobo i Vidal (en dues ocasions pel que fou expulsat) i el visitant Mesa. També va expulsar al porter local Mikel per provocar un penal.

Gols: Alavedra (m 13) 0-1; Iván Gallardo (m 81) 0-2; Ferran (m 86) 1-2 i Iván Gallardo (m 89) 1-3.

El millor? El resultat!

El Castellar va treure un resultat positiu al camp del Llinars i podríem dir que és l’única nota positiva d’un partit avorrit i mancat d’emoció. L’equip castellarenc va sortir al camp bo i sabent que l’únic al·licient a què aspira és aconseguir el sotscampionat, mentre que l’equip local ja té prou definit el seu futur més immediat. Tot i això, els primers vint minuts foren força distrets, oimés quan als tretze minuts de joc, Alavedra enganxà una pilota dins de l’àrea i la clavà a la xarxa per sota del porter Mikel. Deu minuts més tard, l’equip local va disposar de la millor jugada del partit, donat que després d’estavellar la pilota al travesser aquesta queda morta a peus d’un davanter que amb tota la porta per ell sol fa un “misto” increïble davant la sorpresa d’uns i altres. Aquesta jugada de “desgràcia”, va esperonar una mica els jugadors llinarencs. Tant és així que a la mitja hora justa de partit, Sabalete treu una pilota sobre mateix de la línia de gol i dos minuts abans de la fi de la primera part, Lobo, amb el cap envia una pilota enverinada a què Barragán no pot arribar i acaba  per sortir lleugerament alta per damunt del travesser.

No podem pas  dir que a la segona part hi hagués una metamorfosi sorprenent pel que fa al joc. Al minut 61 es produí una jugada que haguera pogut posar punt i final a l’encontre. L’àrbitre assenyala penal sobre la persona de i expulsa al porter, Mikel, surt un jugador de camp i dóna entrada a Gil (que també era un jugador de camp). Puntí col·loca la pilota en excés i aquesta surt fora a l’esquerra del porter en funcions. Aquest fet, lluny d’esperonar l’equip afavorit o bé d’ensorrar al que ha comés l’error, no va influir en el desenvolupament del matx. Així, doncs, amb un gran gol de Gallardo en jugada personal; un altre gol de Ferran que tornava a posar el Llinars al partit i amb un segon gol de Gallardo en els darrers compassos de l’encontre, s’arribava a la fi del partit amb moltes ganes d’acabar tant per una banda com per l’altra.

La nota negativa de l’encontre la va protagonitzar Enric Raya que va haver d’abandonar el terreny de joc ajudat per les assistències. Esperem que tot hagi estat un simple ensurt i que la setmana vinent a les Franqueses puguem comptar amb aquest noble jugador castellarenc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *