General

Sant Genis (2) – II Territorial (1)

Encara falta un punt!!!!!!!!!!

Sant Genis (2) – II Territorial (1)

Josep María, Rome, Benji, Adri, Lluis, Aitor Pozo, Riki, Parera, Aitor Treserras, Salvans, Oriol, Nacho, Xavi, Albert Lluis.

Es va trencar la bona ratxa de l’equip, i es que diumenge, es va jugar la pitjor segona desde que l’entrenador Cardenas va agafar l’equip. El partit va començar be, l’equip dominava i Aitor Pozo d’un fort xut feia el 0-1. Abans de la mitja part Aitor Treserras va disposar d’una bona ocasió per fer el segon, però un defensa va treure la pilota quan tothom cantava el gol.

A l’inici de la segona part i en una jugada de mala sort, es lesiona Benji. Aixó va trastocar els plans i els locals van dominar el mig camp i van començar a crear jugades de perill. Així van arribar els dos gols i la derrota del Castellar.

Diumenge es juga el darrer partit i per estar del tot tranquils necessitem com a minim un punt. Anims i a per la victoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *