General

Tenim un nou grup al Facebook.

Centenari UE Castellar. Parlarem d’activitats i actes relacionats amb el centenari. Entreu i digueu la vostra, opinions, idees, no poseu critiques eh!!!!! Us esperem.

2 thoughts on “Tenim un nou grup al Facebook.

 1. ALEX MOIX ha dit:

  Poder arribar als 100 anys es tota una fita i celebrar-ho per alguns nens encara mes!!

  Doncs segons la direcció esportiva del club, per poder participar en aquest centenari es OBLIGATORI, fer-se amb una equipacio del centenari (per el mes de juny), si no la tens “no hi pots participar”.

  Aquesta no es gratuïta, doncs s’han de vendre 30 números de loteria de 2 €/bulleta o abonar els 60€/NEN.

  El cas que em trobo jo (explicada a la màxima direcció esportiva del club), pare de dos jugadors “nens” , es que la pròxima campanya per diferents motius no seguiré en aquest club i tinc de vendre o abonar-hi els 60€ per nen, per jugar el centenari (que per el que tenim entès es un dia de futbol i de festa).

  Per les persones que no seguirem la pròxima temporada nomes podrem utilitzar aquesta roba un dia!!!

  En la majoria de clubs les temporades es composen per:
  1) Pre temporada (partits amistosos). (Entreguen tota la equipacio per tota la temporada i carnet de soci).
  2) Lliga.
  3) Tornejos de fi de temporada.

  Doncs trobaria injust que els nens y nenes que no es quedessin aquestes prendas no poguessin participar en EL CENTENARI i així acabar la temporada amb els companys.

 2. Jesús ha dit:

  Hola, penso que és una llàstima no poder finalitzar la temporada amb els companys d’equip per un tema no esportiu. La compra de l’equipatge hauria de ser opcional i no condició necessària.

  Precisament en mig d’aquesta crisi, temes com aquest em toquen la fibra i crec que es desaprofita l’ocasió de transmetre els valors que serviran de referència als nostres fills per a la seva educació vs “la pela és la pela”!

  Ànims i visca el futbol!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *