General

Una maneta al Puig-reig

I territorial -5 Puig-reig -1.

Castellar, 5 – Puig-reig, 1

Castellar: Rossell, Sabalete, Puntí, Silvestre, Guerrero, Mesa (Coco), Pozo, Argemí, Gallardo, Brullet i Alavedra (Dani Grané).

Puig-reig: Guillem, Costa, Carol, Veas (Ramon), Carreras, Arnau, Cristian,  Lluís, Escalé (Clarés), Litus i Cortizo.

Àrbitre: Senyor Asensio Clemente del col·legi de Terrassa. Va tenir una actuació correcta. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Brullet, Sabalete, Coco i Silveste en dues ocasions pel que fou expulsat i als visitants Carreras i Carol (en dues ocasions). També va veure targeta groga l’entrenador visitant.

Gols: Iván Gallardo (m 13) 1-0; Aitor Pozo (m 45) 2-0; Brullet (m 63) 3-0; Argemí (m 84) 4-0, Cortizo (m 86) 4-1 i Aitor Pozo (m 90) 5-1.

Gols a dojo…

El Castellar va obtenir una treballada victòria a casa davant d’un rival dels que mai li ho han posat fàcil. El Castellar va trepitjar la gespa amb baixes sensibles, però amb la tranquil·litat que dóna l’actual situació dins la taula classificatòria. Tant és així que fins el gol d’Ivan Gallardo al minut 13, cap dels dos equips feren cap jugada de mèrit. Cal dir que el gol de Gallardo amb el cap, va venir antecedit per una primera rebutjada de Guillem a Alavedra que va permetre a aquest mateix jugador tornar a recollir la bimba i posar-la al cap del davanter centre que va col·locar-la arran de pal davant la sorpresa del porter visitant. Amb aquest resultat el partit va tornar a entrar en una fase de letàrgia important. Una letàrgia que sols es va veure alterada per una absurda autoexpulsió, al minut 32 de la primera part, del brau jugador local, Silvestre i que, afortunadament no va tenir incidència directa en el que s’estava portant a terme damunt del terreny de joc. Sobre el minut 45 de partit, en el moment millor va arribar el gol d’Aitor Pozo que, després d’una passada d’Iván, encarà porta tot sol amb la pilota controlada i aconseguia batre a Guillem en la seva sortida a tapar porta.

Els primers minuts de la represa vingueren marcats per l’empenta amb què va sortir l’equip visitant per intentar escurçar diferències. Tant és així que, als dos minuts de joc,  Ramon amb un bon cop de cap estavellava la pilota al travesser de la porta defensada per Rossell. Amb el gol de Brullet al minut 63, el partit va entrar en una fase d’estira i arronsa molt peculiar. Tot i que el domini del partit sempre va correspondre al conjunt que entrena Quico Díaz, tampoc podem parlar de gran brillantor en el joc ni d’uns ni d’altres. Afortunadament els darrers 6 minuts de l’encontre encara van donar una mica de “salsa” a la penúltim partit com a locals de la temporada. En aquests sis minuts es varen marcar tres gols, el primer obra d’Argemí, el segon l’anomenat amb el tòpic “el de l’honor” a peus de Cortizo i el darrer del matí altra volta executat per Pozo.

En resum, doncs, un resultat molt ampli, però un bon premi a la línia de bon joc que ha desenvolupat l’equip castellarenc la temporada que estem a punt de concloure.temporada que estem a punt de concloure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *