General

Nova derrota del primer equip

Perden per la mínima a Granollers.

Granollers, 1 – Castellar, 0

Granollers: Rivademar, Pinadella, Cristian, Charcos, David Garcia, Oriol Vila, Pablo (Merlatti), Edgar, David Silva (Jonatan), David Sánchez (Òscar) i Segio Castro (Bilal).

Castellar: Gil, Moreno, López, Puntí, Damas, Enric Raya, Dani González, Ruiz Vadillo (Argemí), Pozo (Brullet), Josep Pujol –Pepu- i Marc Alavedra.

Àrbitre: Senyor David Talavera Bielsa. Va tenir  una actuació correcta, si bé potser va ser massa condescedent amb les constants pèrdues de temps de l’equip local des del moment de tenir el marcador al seu favor. Van veure targetes grogues els jugadors locals: Oriol, David Sánchez, Pinadella Èdgar i Bilal i els visitants Sergi López i Iñaki Moreno.

Gol: David Charcos (m 67) 1-0.

Podia haver estat diferent…

El resultat final haguera pogut haver estat ben bé un altre, si els homes de Quico Díaz haguessin sabut acabar bé, allò que des del mig del camp es coïa. Tret d’una sensacional rematada al pal del granollerí, David Sánchez, al minut 42 de la primera part, els primers 45 minuts foren d’insultant domini castellarenc. La prova més evident són els onze còrners a favor i cap en contra que s’han produït. Així, doncs, als dos minuts de partit Josep Pujol, ha posat a prova a Rivademar que ha respòs amb una gran aturada, cosa que ha tornat a repetir tres minuts més tard en què a conseguit treure dels peus de Dani González una pilota que portava tota la mala intenció del món. El Castellar, tot i sabent-se amo i senyor del partit, no ha sabut treure’n profit. Del munt d’ocasions per encetar el casiller visitant, només destacarem la que ha tingut Enric Raya que, bo i enganxant amb el cap una pilota provinent d’un còrner ha enviat la pilota per damunt del travesser tot i la franca avantatge de què disposava en estar lliure de marca.

Els segons 45 minuts la tònica ha canviat una mica. L’equip local s’ha començat a treure la pols del damunt, tot i que la primera gran ocasió de la represa ha estat al cap d’Aitor Pozo que ha enviat amb el cap la pilota arran de pal després d’una centrada mil·limètrica des de la banda. Deu minuts més tard, Gil, es lluïa per primer cop en tot el matí, bo i rebutjant amb els punys una pilota enverinada que hom li havia llençat des d’uns quinze metres. Tot i això, poca cosa ha pogut fer cinc minuts més tard, quan a boca de canó David Charcos, desviava amb el cap una pilota provinent de còrner que el porter castellarenc havia anat a buscar a la frontal de l’àrea petita. A partir d’aquell moment, el Granollers s’ha dedicat a destruir, a simular lesions, a trigar en lliurar la pilota al contrari quan aquest ho requeria, a perdre el màxim de temps possible: una manera molt lamentable de fer rendible un espectacle pel qual fein pagar  (quina poca mandra!) mil de les antigues pessetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *