General

Derrota inesperada del primer

CE Marganell -1 UE Castellar – 0

CE Marganell – 1 UE Castellar – 0

UE Castellar:Rosell, Silver, Joel, Dani Guerrero, Sabalete, Raya, Dani González, Vadillo, Juanito, Alavedra, Rosa. També van jugar:Damas, Milán, Pepo i Valls.

Àrbitre:Lluis Company Jiménez (Barcelona), un dels millors àrbitres de la categoria, va fer un gran arbitratge.

Gols:1-0 Torrecillas (min.10)

En arribar a la població del Bages i entrar al camp, ja observem que el terreny era un patatal amb totes les de la llei. El mateix , encara de gespa natural, estava enfangat, els peus s’enfonsaven, malament…. L’equip a més a més, arribava amb baixes importants, Argemí i Brullet. El partit comença, i ja des de el primer minut s’observa que el futbol serà missió impossible degut a les condicions del camp. El mig del camp desapareix i els defenses es dediquen a llençar pilotes amunt. Al minut 10 una centrada des de la banda esquerra es passeja per l’àrea i al segon pal entra Torrecillas sol com un mussol i marca a plaer. L’equip es refà i s’anima però al minut 20, en un xoc fortuït Dani Guerrero es lesiona a l’espatlla i ha de marxar. Quantes coses en tant pocs minuts. Al minut 30 Enric Raya remata amb el cap una pilota al pal. L’equip s’ho creu arriba a l’àrea visitant però no acaba la feina. En definitiva, que arribem al descans sense crear cap ocasió clara de marcar. Al descans Kiko Diaz, fa un canvi, i treu a Milán, a veure si amb un davanter més va millor. Comencem la segona part i l’equip local posa l’autobus, essent impossible crear ocasions, refusen totes les pilotes i l’ únic xut entre els tres pals arriba al minut 70, quan Milán des de fora l’ àrea engalta la pilota que el porter aconsegueix aturar. A partir d’aqui i fins el final del partit vinga a penjar pilotes a l’ àrea sense aconseguir res. Per a més “inri” al minut 82, Silvestre es lesiona al genoll i ha de marxar. S’arriba al minut 90 i l’àrbitre xiula el final. Molts entrebancs per un equip que la setmana passada ens va fer gaudir de valent contra el lider i que aquesta a part dels inconvenients (terreny, lesions…) no ha estat bé. Queda molta lliga i encara hi ha temps per començar a pujar posicions. La setmana que ve el diumenge a partir de les 12.15h ens visita el Vilanova del Vallès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *