General

Un punt important

At.Gironella – 1 UE Castellar -1

At.Gironella:

2 ARGELICH MARIN, ISAAC
3 RIBA SALADA, DAMIA
4 SIBILA PONT, ANTONI
5 MENA RUIZ, IGNASI
6 DALMAU ROSET, GUIFRÉ
7 SANTAMARIA PEREZ, CARLES
8 NOGAREDA COCA, MOISES
9 ZAFRA VAZQUEZ, RAFAEL
10 MORENO BELMONTE, XAVIER
11 SIBILA PONT, FERRAN
13 NAVARRO MARTIN, ABEL

Suplents:

1 VERGARA ARIAS, ISAAC
12 CASASAMPERE JIMENEZ, JOSEP MARIA
14 SAFONT PUIG, DAVID
15 SEBASTIAN LATRILLA, JAUME
16 GINESTÀ MUJAL, POL

UE Castellar:

1 GIL TERMES, CARLES
3 PUNTI GINESTET, JOEL
4 GUERRERO POZAS, DANIEL
5 SABALETE LOZANO, CARLOS
6 RAYA CASTELL, ENRIC
7 GONZALEZ MUÑOZ, DANIEL
8 RUIZ VADILLO, IVAN
9 ROSA ALCAIDE, CARLOS
10 ALAVEDRA PALACIOS, MARC
11 PUJOL GIMENEZ, JOSEP

Suplents:

12 VALLS VICENS, ALBERT
13 ROSELL GARCIA, MARC
14 BRULLET GUBERN, JOAN
15 ARGEMI VIÑETA, MARC
16 DAMAS GALIANA, MARC
17 LOPEZ LOBATO, SERGI
18 POZO VALIENTE, AITOR

Arbitre:Rastrero Ordoñez(Maresme) , fatal. Un dels pitjors arbitratges que ha viscut l’entitat en els ultims anys. En un camp on hi havia 50 persones com a molt,  va fer una feina casolana, escombrant cap a casa qualsevol jugada. Semblava que tingues por.

L’actitud de l’equip va canviar el 100% respecte a l’ultim partit jugat a casa contra el Sant Quirze. L’equip no va donar per perduda cap pilota i la defensa va estar perfecte en tot moment. La primera part va ser ben justeta d’ocasions, les quals es podrien comptar amb els dits d’una ma les que van crear els dos equips junts. Van ser uns 45 minuts de respecte mutu. Com a home referència de l’atac castellarenc podríem tenir a Carlos Rosa que jugava el seu segon partit amb el primer equip i sembla que porti tota la vida. A la segona part l’entrada de Brullet i de Aitor Pozo, va ser un encert total de Kiko Díaz, donant una altre aire al partit, semblava un altre equip i al minut 50 Carlos Rosa agafa la pilota s’en va de dos jugadors, un amb túnel inclòs, entra dins l’àrea i afusella al porter. Un gol de museu. Felicitats Carlos. Però només treure el Gironella, Nogareda se’n va per la banda esquerra centra la pilota que es passeja per tota l’àrea, el porter que surt i no surt, se la mira, se la torna a mirar, passa la pilota per sobre seu, arriba a Moreno Belmonte i marca a plaer, un minut a durat l’alegria. El futbol es així, l’equip però es refà i continua jugant bé, però el gol no arriba. Al minut 83, Marc Damas, un gran fitxatge agafa la pilota a 30 metres de la porteria i sense pensar-s’ho prova el xut estavellant la pilota a la fusta. Poca cosa més a dir d’un partit on el punt el podriem donar com a bo, l’ actitud bona en general i encert total de les substitucions fetes per Kiko Diaz. Ara a pensar en el proper diumenge a les 12.15h on rebrem la visita del CE Sallent, lider actual de la categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *