General

UE Canovelles-1 UE Castellar-0

Derrota de penal.

Canovelles, 1- Castellar, 0

Canovelles: Àlex, Amaro, Marc López, Cristian, David, Jesús, Parra (Romo), José (Diego), Marc Vélez (Borja), Jony (Ramos) i Miguel (Parera).

Castellar: Rossell, Sabalete, Joel (Pepo), Sergi López, Dama, Enric, Dani, Mayoral, Juanito, Alavedra i Carlos Rosa (Milán).

Àrbitre: Senyor Edgar Cardoso Vilana. Va tenir una actuació força correcta, tot i que potser va ser molt rigorós amb el penal que va xiular a l’àrea visitant i, en canvi, va portar la pilota fins a fora de l’àrea local en una falta que va tenir lloc en la darrera jugada de partit. Van veure tarjeta groga els jugadors locals Àlex, José, Carlos, Parra, Perera i Borja i al primer i segon entrenador Jesús Carrillo i Antonio Linares i als jugadors visitants Damas, Sergi López i Juanito. Va expulsar amb vermella directa al jugador del Canovelles, Marc López.

Gol: Miguel de penal (m 32) 1-0.

Mancats de sort, sobrats de mandra.

Tot i la plantilla curta de què disposem, el Castellar haguera pogut treure un resultat positiu del camp del Canovelles a poca voluntat que hi hagués posat. La mostra més clara d’aquesta afirmació rau en el fet que el porter Rossell, només ha hagut d’aturar un parell de pilotes sense excessiu perill en tot el partit.

Els primers vint minuts han estat d’un domini insistent dels homes de Quico Díaz. Als cinc minuts Damas posava a prova a Àlex amb un xut dur que el porter podia refusar a còner; tres minuts més tard el mateix jugador gairebé des del mig del camp enviava una pilota al travesser en la que seria, sens dubte la jugada més clara del partit. Als quinze minuts Dani González, just des de l’escaire de l’àrea gran engaltava un xut sec que sortia fora fregant el pal superior de la porta defensada per Àlex, dos minuts més tard, el mateix Dani tornava a posar a prova al porter local amb una treta de falta des d’uns trenta metres. I encara, vam poder comptar una cinquena ocasió, aquesta vegada tenint com a protagonista Enric que no portava a bon port, per escassos centímetres, després de resoldre una jugada molt confosa dins l’àrea canovellenca en què ni defensors ni atacants es podien fer seva la pilota. A partir d’aquesta jugada, el partit va a caure en una dinàmica ensopida i poc ressenyable. Tan és així que no fou fins al minut 31, un davanter sentia un lleuger fregadís a la cama de Sergi López i es deixava caure dins l’àrea castellarenca. El penal fou molt agraït per uns, que veien l’única possibilitat de “treure faves d’olla” i molt protestat per altres que eren testimonis que una decisió arbitral no compartida, els complicaria d’allò més la resta de partit. I així va ser, tot i que Rossell va desviar lleugerament la pilota no va poder evitar que aquesta s’hostatgés al fons de la seva porteria. A partir d’aquell moment fins a la fi de l’encontre (mancava encara una hora justa) del partit poca cosa més podem explicar tret de les “trapelleries” del conjunt local per adomir-lo i procurar tenir el mínim de temps possible la pilota en moviment, cosa que ens recordà, en gran manera, el partit viscut setmanes enrere al camp de Granollers. De la segona part en destacarem, al minut 55, un malintencionat cop de cap d’Alavedra que buscava l’esquadra i que Àlex va resoldre amb una gran intervenció, el possible penal que l’àrbitre va fer recular un parells de metres fins a treure’l fora de l’àrea en el darrer minut de partit i un cop de cap, sense gaire convició, de Juanito que el porter local va aturar quan ja passaven un parell de minuts de l’hora.

En resum, doncs, partit que no passarà als annals de la història futbolística i que ens allunya de la possibilitat d’anar deixant clavats enrere a alguns rivals força incòmodes en aquesta competició que cada vegada esdevé més igualada i sorprenent pel que fa als resultats que es van donant setmana rere setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *