General

Empat al barri de Campoamor

Sabadellenca – 0 UE Castellar – 0

Sabadellenca, 0 – Castellar, 0

Sabadellenca: Javi, Linares, Morales, Pol, José Ángel (Marino), Benlliure, Vázquez, Gonzalo (Medel), Jonathan (Guirao), Heredia i Masa.

Castellar: Àlex Tost,Iñaki Moreno, Sabalete, Joel Puntí, Albert Valls, Enric Raya, Carlos Rosa (Dani González), Ruiz Vadillo, Juanito, Rangel (Pujol) i Damas (Sergi López).

Àrbitre: Senyor Martí Ferrer Font. Va tenir una actuació molt correcta, en un partit en què en alguns moments era força difícil de controlar. Va mostrar targetes grogues als jugadors visitants Ruiz Vadillo, Puntí, Damas i Enric Raya i als locals Benlliure, Linares, Massa, Marino i Morales, aquest darrer en dues ocasions pel que fou expulsat.

S’estreny, s’estreny…

Dissabte vam poder presenciar un altre partit d’aquells que no passaran a la història del futbol a casa nostra. El fet de d’acudir, per diversos motius que ara no vénen al cas, a disputar un encontre només amb tres jugadors de camp com a reserves ja dóna una situació de lloc de com dimonis pot encarar-se un encontre amb garanties de sortir-ne ben parat.

De la primera part només en podem destacar un xut llunyà de Ruiz Vadillo al minut 22 que es va perdre arran de pal amb Javi “fent vista” i un altre de Rangel que va aturar el mateix Javi. També val a dir que el conjunt local només va tenir una ocasió clara als tres minuts de la primera part i que, Joel Puntí, aconseguia rebutjar una pilota malintencionada que encarava porta amb l’Àlex Tost batut.

A la segona part va canviar una mica la decoració i tots dos equips van sortir amb la intenció de trencar aquesta igualada a zero gols que, curiosament, ja s’havia donat al “Pepín Valls”. Les embestides de l’equip local van trobar en el jove Àlex Tost el pitjor aliat, doncs, va convertir-se en l’autèntic heroi del partit amb tres aturades de mèrit que hagueren pogut canviar el guarisme del partit. Al minut 62 rebutja a còrner una pilota molt ben llançada des de la frontal de l’àrea per Heredia; sis minuts més tard guanya la partida al davanter furtat-li la pilota dels peus i a manca d’un quart d’hora per a la fi de l’encontre una decidida sortida li permet rebutjar amb el cap una internada sabadellenca de traç mortal. A partir d’aquell moment els homes de Quico Díaz es van llençar a l’atac. Fruit d’aquest despertar massa tardorenc van arribar les ocasions més clares per haver pogut treure faves d’olla de la nostra primera visita oficial al camp de la Sabadellenca. Al minut 80, Enric, no pot controlar una pilota que l’haguera deixat sol davant de Javi; cinc minuts més tard, Dani aixeca una bimba per damunt del porter i la pilota es perd per damunt del travesser i, en el darrer minut de partit, una falta al mig del camp treta per Àlex Tost que fa avançar tot el Castellar a la recerca de la rematada, troba el peu de Ruiz Vadillo que alça la pilota just perquè s’acabi perdent per la part exterior de l’esquadra de la porta defensada per Javi.

En resum doncs, un punt que en circumstàncies normals hauríem de donar com a bo, però que enveient la situació del Castellar a quatre punts del pou esdevenen massa poc i que de ben segur han de servir per començar a esperonar-nos de cara a la remuntada envers els posicions còmodes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *