General

Derrota sorpresa a casa

UE Castellar-1 Parets- 3

Castellar, 1 – Parets, 1

Castellar: Àlex Tost, Iñaki, Sabalete, Joel, Damas, Sergi López (Rangel), Dani González, Ruiz Vadillo (Xavier Hernández), Juanito, Rosa (Furriol) i Pujol –Pepo- (Valls).

Parets: Marc. Duque (Sergi), Pol, Carlos (Arnau), Gorgo, Alberto (David), Igor, Víctor (Aleix), Juan Pablo, Àlex i Ignasi (Manuel).

Àrbitre: Senyor Lluís Eduard Cortès Bosch. Va tenir una actuació molt correcta en un partit sense cap mena de complicació. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Josep Pujol, Sergi López, Sabalete, Ruiz Vadillo i als visitants Carlos i Ignasi. Va expulsar amb vermella directa a Sabalete per provocar un penal a les acaballes del partit.

Gols: Alberto (m 20) 0-1; Gorgonio (m 55) 0-2; Ignasi (m 69) 0-3 i Furriol (m 87) 1-3.

Sense gaire cosa a dir

El Castellar va perdre de manera contundent davant d’un rival que va trobar-se amb la victòria més per flaques de l’equip local que no pas per mèrits seus. Amb una temperatura gèlida molt pròxima als zero graus, el Castellar va disputar –i de molt!- el pitjor partit de la temporada.

Els homes de Quico Díaz no van saber trobar en cap moment el seu lloc damunt la gespa cosa que va saber aprofitar l’equip local que, en principi, tampoc va sortir a jugar a res, però que a mesura que avançaven els minuts va veure que s’havia guanyat el dret a manar dins del terreny de joc. Oi més quan al minut 20 en una jugada embolicada dins de l’àrea feia pujar el primer gol al marcador. Val a dir que en el decurs de tot el partit i si fem el còmput general, els porters potser hagueren d’intervenir amb mitja dotzena comptada d’ocasions, la qual cosa dóna una idea de per on van anar els trets en el decurs de tot l’enfrontament. L’única jugada de perill de què va disposar l’equip local (en gairebé tot el partit) va tenir lloc al darrer minut de la primera part en què Damas des de la línea de còrner posava una pilota a Pepo que des de fora l’àrea engaltava un xut que es perdia arran de pal i que d’haver entrat potser haguera donat un altre ritme als segons quaranta cinc minuts.

De la segona part només en cal destacar la diferencia en el marcador amb què va “obsequiar-nos” el conjunt del Parets, un penal molt ben aturat per Àlex Tost que està demostrant ser un porter molt vàlid i amb molts de reflexos i el gol de Furri que va servir per a maquillar una mica un resultat que esdevenia força exagerat pel que tingué lloc damunt del camp.

En resum, doncs, partit atípic que poc o res no té a veure amb els clàssics Castellar – Parets o Parets – Castellar de les darreres temporades. Victòria merescuda del conjunt visitant davant d’un Castellar que té la imperiosa necessitat d’anar a més si no vol perdre el tren.

One thought on “Derrota sorpresa a casa

  1. Connie ha dit:

    Well madamacia nuts, how about that.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *