General

Derbi amb esportivitat.

UE Castellar B – 4 Llorença – 1

 

UE Castellar B:Josep Maria, Riki, Padilla, Albert Lluis, Mora, Escofet, Yanku, Tresserras, Rosa, Marchal, Furri. Tambe van jugar:Medina, Merino, Milan, Xavi i Salvans.

 

Arbitre:Barranco Rodriguez (Barcelona), correcte.

 

La millor entrada al Pepin Valls de tota la temporada. És jugava el derbi i la temperatura era primaveral.

 

El partit va començar molt igualat els primers minuts, amb alternança d’ocasions a les dos porteries. Al minut 8 Carlos Rosa, entra dins l’àrea i Martin l’entra fent-li penal. L’àrbitre molt a prop el veu i el xiula. Albert Lluis agafa la pilota per tirar-lo i el porter Ivan l’endevina l’acció. A partir d’aqui els castellarencs en comptes d’ensorrar-se s’animen i agafen el control del partit. Al minut 18 Furri pentina una pilota cap enrere l’agafa Rosa que davant la sortida del porter li pica per sobre, fent el primer. Al minut 19  i quan la grada encara festejava el primer gol, Carlos Rosa novament s’inventa una jugada entra dins i fa el segon. Al minut 27, els visitants fan una contra que el porter local Josep Maria talla sense més complicacions. Al minut 37 ensurt pels locals, en una jugada fortuïta Guillem Marchal es lesiona al tormell i es substituït. Al minut 41 novament Carlos Rosa, agafa la pilota, avança30 metres, entra dins l’àrea i davant la sortida del porter la creua un xic massa. Final de la primera part i la gent que s’ho esta passant d’allò més bé. Al minut 51, Aitor en una jugada de “pillo” al més pur estil Messi, treu ràpid una falta per Furri, que encara al porter i fa el segon. Al minut 58, Carlos Rosa novament, s’inventa una paràbola, i la pilota surt llepant el pal. Quin partit estem veient!!!!Al minut 59 contracop visitant, agafa la pilota Bryan i fusella Josep Maria, que res no pot fer. Al minut 77 centrada dels visitants que es passeja per tota l’àrea sense que ningú la remati per sort pels castellarencs.  El mister del Llorença, Joaquim veu que el seu equip es creix i posa un davanter més. El Castellar, porta dos gols d’avantatge, però no es pot confiar. Moments d’angoixa pels locals. Al minut 84 una contra rapida dels locals acaba amb una internada de Carlos Rosa dintre del àrea i la defensa visitant fent el corresponent penal subjectant per la samarreta al davanter local. El penal l’executa Furri que fa el segon gol. A partir d’aqui poca cosa més a dir. Final del partit i molta esportivitat. En resum, importantíssima victòria del filial castellarenc, que pot respirar una mica, i que els propers dos partits els tindrà fora, al camp dela Maurinai al camp del Herradura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *