General

L’ Aleví A derrota al líder

Aleví A-5 Sector Montserratina-3

Aleví A-5 Sector Montserratina-3

 

Aleví A:Joel, Durruti, Galera, Oriol, Peña, Ivan, Marc Pérez. També van jugar:Galera i Piñol.

 

Victòria clara, contundent, apoteòsica, espectacular i molt més!!!!!l’ aconseguida diumenge davant el líder de la categoria. Començant per un Joel que ho va aturar tot fins els golejadors, Oscar Galera(2), Peña(2) i Ivan(1), tot l’equip va estar perfecte. La grada s’ho va passar d’allò més be. Encara queden molts punts i si continuem així no hi qui ens aturi.Al finalitzar el partit varem recollir l’opinió de dos dels pilars dels equip. Oriol Gutierrez deia:”Tenim equip per jugar a segona divisió com heu comprovat i si seguim així guanyarem la lliga”, i Joan Galera manifestava:” La lliga no esta perduda i si guanyem tots els partits que falten podem ser campions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *