General

Sense comentaris

UE CASTELLAR- 0 GRANOLLERS-4

Castellar, 0 – Granollers, 4

Castellar: Rosell, Joel, Guerrero (Ruiz Vadillo), Silvestre, Damas, Raya, Dani González (Valls), Argemí (Sabalete), Juanito (Alavedra), Brullet (Rosa) i Quereda.

Granollers: Carles, Aleix, Cristian, Dani Charcos (Bellavista), Galera (Merlatti), Oriol, David García (Marroun), Edgar, Sergio, David Sánchez (Di Cristo7ffano) i Cosme (Boter).

Àrbitre: Senyor Alejandro Antúnez Herrera del col·legi Garraf Penedès. Va tenir una actuació correcta, si bé una mica rigorós amb l’expulsió de Silvestre amb un resultat prou contudent al marcador. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Argemí, Quereda, Dani i Guerrero i als visitants Galera, Dani García i Bellavista. Va mostrar targeta vermella al lateral castellarenc, Silvestre.

Gols: Cosme (m 2) 0-1; Cosme (m 25) 0-2; David García (m 57) 0-3 i David García (m 71) 0-4.

Res a dir i massa a desdir…

Abans de començar l’encontre va guardar-se un minut de silenci en memòria del qui fou jugador del Barça, Estanislau Basora, per la seva vinculació amb l’Entitat personificada de manera molt especial pel seu pare, Josep Basora i Arderiu que fou director de la fàbrica Tolrà fins uns fets luctuosos que tingueren lloc l’any 49 a la nostra vila. En aquells moments en què la disciplina a l’entorn del futbol no era tan estricta com l’actual, no era res d’estrany que els jugadors dels equips que ara anomenaríem “d’èlit”, s’escampessin per disputar partits amistosos amb conjunts modestos com el nostre. Basora, Manchón i algun altre en són una bona mostra.

Pel que fa al partit podríem dir que va trencar-se als dos minuts de joc amb un gol inesperat i que vam viure immersos en un despropòsit i un desgavell que va anar a més a mesura que avançaven els minuts. Fidels com sempre hem estat a dir la veritat no volem trair aquesta filosofia; la única veritat que val la pena ressenyar del partit del proppassat diumenge és la inexcusable necessitat de passar pàgina el més aviat possible. Resultat just i potser encara curt vist el vist damunt del terreny de joc.  No ens ho prenguem com un càstig sinó com un punt d’inflexió.

 

Diumenge a les 12 del migdia

Sant Quirze del Vallès – Castellar

Diumenge el Castellar començarà el cicle que ha de marcar definitivament el seu devenir en el campionat. Queden trenta punts en joc i actualment som equip de Tercera Catalana. Potser no hem fer massa bé els deures, però encara tenim temps de redreçar el rumb. Ara més que mai, cal posar tota la carn sobre la graella. Temps era temps, es va fer famosa aquella frase mítica de “entre tots ho farem tot”. Som-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *