General

Treiem un punt a Osona

St.Vicenç de Torelló-1 UE Castellar-1

St.Vicenç de Torello- (1) UE Castellar- (1)

 

St.Vicenç de Torelló: Faja, Martinez, Alvarez, Piella, Coll, Vilar(1), Batlle, Faja, Miquel, Arimany, Alberch, Cunill. Tambe van jugar: Gonzalez León, Rubio i Bautista.

 

UE Castellar: Rosell, Iñaki, Valls, Joel, Vadillo, Raya, Dani Gonzalez, Argemí (1), Quesada, Brullet, Damas.. També van jugar:Pepo, Rangel, Furri i Mora.

 

Àrbitre: Martin Varas (Barcelona) Molt malament. Casolà i prepotent. Com a exemple dir que al final del partit, el delegat local Sr.Riera, bona persona de tota la vida, li va dir al col·legiat si podia marxar, que tenia un familiar que vigilar en situació critica, l’àrbitre davant tots els presents va contestar: “Usted se va cuando yo diga.”Així tot el partit, lamentable.

 

Arribem al petit poble d’Osona, amb dos baixes significatives per targetes, Juanito i Sabalete, que s’afegeixen a les d’ Alavedra i  Guerrero. Això fa que el mister Kiko Diaz, convoqui del amateur a Marc Mora i a Furri, que ja va marcar la setmana passada i al juvenil David López. El partit a les 16h del dissabte.

 

L’equip va sortir a per totes, amb tres atacants, i va tancar els locals a la seva àrea. Al minut 10 Mario Quereda, que està resultant un gran fitxatge, agafa la pilota entra dins l’àrea, se’n va de dos defenses, encara el porter i tira la pilota per sobre la porteria. L’equip domina el mig del camp i s’arriba amb facilitat a la línia de tres quarts però sense claredat a la porteria. Els locals es tanquen molt be, i van be per dalt. Al minut 34 una badada defensiva per no refusar fora la pilota, l’agafa Vilar, que supera a Rosell. Mala sort a la bona feina feta. L’equip s’esperona i sap que el gol ha d’arribar. Al minut 40 Brullet penja la pilota dins l’àrea visitant i Enric Raya, el millor del partit, la pentina fora. Al minut 43 Dani Gonzalez, se’n va per la banda centra i Enric Raya novament amb el cap la tira fora. No hi ha temps per més i l’àrbitre xiula el descans. A la segona més del mateix, arribades i més arribades però el porter visitant Faja, les atura totes. Al minut 61, Kiko Díaz, al igual que ha fet Pep Guardiola al Barça, s’inventa un sistema, però en comptes del 3-7-0 com Pep, fa el 3-2-5, treu  a Valls i entra Rangel. Deixant al mig del camp a Brullet i Enric Raya. Això es futbol d’atac total. L’equip apreta de valent. Al minut70 Mario Quereda entra dins l’àrea per la banda dreta encara el porter, li pica per sobre però li endevina l’intenció. Al minut 80 Enric Raya l’engalta i la pilota va al pal. I finalment al minut 86 Marc Argemí des de el punt de penal pica la pilota amb el cap fotent un gol de pelicula. Els jugadors ho celebren i ràpidament agafen la pilota perquè saben que encara queda temps i els tres punts son possibles. A partir d’aqui no hi ha futbol, interrupcions constants. No hi ha per més. Final del partit. Una llàstima. Però a la vegada un punt d’or més el goal-average a favor amb els osonencs. El proper partit diumenge a casa amb el Palau a les 12.15h. Toca guanyar si ó si.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *