General

Bon paper del Infantil A al MIC.

Van jugar contra el Reial Madrid.

Aquesta setmana santa l’Infantil A dela UECastellar, ha participat al prestigiós torneig Mic. On participen equips de tot el món. Podem trobar Milan, FC Barcelona, Selecció de Brasil, Reial Madrid entre d’altres.

L’equip castellarenc va quedar enquadrat al seu grup amb el Cristinenc, el Reial Madrid i el FC TRP del Japó. Els resultats van ser els següents:UE Castellar-3 FC TRP-3, Reial Madrid-8 UE Castellar-0 i per últim Cristinenc-2 UE Castellar-2. Quedant la classificació final d’aquesta forma.

1-Reial Madrid.9pts

2.Cristinenc-4 pts

3.UE Castellar-2 pts.

4.FC TRP-1 pt.

Per tant el nostre equip va haver de jugar la fase de consolació ja que només passaven els dos primers. En aquesta fase es van enfrontar al Nakhid International(Líbano), equip amb el que van perdre per 1-5.

Així doncs una bona experiència pels nostres jugadors que esperem repetir en les properes edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *