General

Comença la remontada

UE Castellar-2 Marganell-0 

Castellar, 2 – Marganell, 0

Castellar: Àlex Tost, Albert (Sabalete), Guerrero, Joel, Damas, Enric, Dani, Argemí (Justicia), Juanito (Rosa), Jiménez Corral (Pujol) i Alavedra (Macías).

Marganell: Dani, Roger (Eloi), Martos, Viñals, Pladellorens, Lluís, Caballero (Albert), Nieto, Charlie (Adrià), Toni (Escalé) i Vidal (Diagne).

Àrbitre: Senyor Federico Campos Labaila. Va tenir una actuació excel·lent en un partit jugat amb una gran correcció tot i el molt que ambdós equips s’hi jugaven. Va mostrar targeta groga al jugador local Rosa i als visitants Nieto i Pladellorens.

Gols: Alavedra (m 15) 1-0 i Damas (m 78) 2-0.

Primer passet…

No es pot dir que el Castellar va fer el millor partit de la temporada, però sí que es va complir el primer dels objectius marcats en un encontre en què ambdós equips eren conscients del que s’hi jugaven. El primer gol fou obra de Marc Alavedra en aprofitar un error defensiu visitant. Amb el resultat a favor de l’equip local i amb els dos contendents cautes a cada moviment, el partit va entrar en una fase força insípida cosa que, en definitiva convenia als interessos del Castellar que és el que hi tenia més a perdre. Així, doncs, fins al minut 30 no hi hagué una nova oportunitat local en què Dani va picar una pilota amb força picardia per damunt del porter i aquesta sortí fora a escassos centímetres del travesser. Tres minuts més tard, una falta d’estratègia despista a la defensa del Marganell i permet una rematada de Juanito amb el cap que, Dani, pot rebutjar a còrner en una sensacional intervenció. En el darrer minut del primer període, cal destacar una magistral treta de falta del Marganell que va estavellar-se en el travesser. A aquest darrer ensurt li seguí el tranquil·litzador xiulet de l’àrbitre que, donava per finiquitats els primers quaranta-cinc minuts de joc.

Poc van canviar les coses a la segona part. Si bé és cert que als 59 minuts de partit, Alavedra, marrava un gol força fàcil en xutar amb tota la força una pilota amb tota la porta lliure, cinc minuts més tard, Toni, errava també la seva oportunitat en enviar una pilota amb el cap i sense gaire convicció a les mans de Tost. Afortunadament, a manca d’un quart d’hora per a la fi del partit, Rosa envia una pilota llarga a Damas que s’escapoleix per velocitat de dos defenses i davant la sortida desesperada de Dani, li creua a pilota a mitja altura per tal que, aquesta, s’hostatgés al fons de la porteria. Fou un gran gol molt celebrat entre la parròquia local, tant pel que significava com per la seva pròpia execució.

A partir d’aquell moment, poques coses més hi ha a destacar, tret de la lentitud en què quelcom tan eteri com el temps passa quan més convé. En resum, doncs, resultat que cal considerar-lo just i del tot imprescindible si es volen tenir opcions a una cosa que, en començar la temporada ningú haguera temut, com és la de mantenir la categoria.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *