General

Calendari 2013/14 primer equip.

Amistosos tancats. 

Ja tenim el calendari per la temporada 2013/14.

 

            El primer equip de la UE Castellar que militarà al grup quart de segona catalana ja té el calendari per la propera temporada. El primer partit a casa el dissabte 7 de setembre a les 16:30h contra el Sant Feliu de Codines, un equip nou al grup que retorna a la categoria després de dos anys a tercera catalana. La segona jornada l’equip visita un vell conegut, el Lliça d’amunt. I per últim el dia 1 de juny per tancar la temporada l’equip rebrà al Pepin Valls el Taradell. Recordar que l’equip te previst començar els entrenaments el 14 d’agost. Els partits de pretemporada són:24/08 a casa amb el Juvenil Nacional de Unif.Bellvitge, 28/08 a casa amb el Can Fatjo (2ª catalana), 31/08 a casa amb el Juventud 25 Septiembre (2ªcatalana) i el 4/9 a casa amb el Can Rull.

El calendari el teniu en aquest link: calendari

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *