General

Nota de la Directiva de la UE Castellar

Amb motiu dels recents esdeveniments que van tenir lloc el passat diumenge 1 de Febrer al “Pepín Valls”, la Junta Directiva de l’Entitat ens hem vist en la necessitat de publicar la següent nota amb la intenció d’evitar-ne qualsevol intent de reincidència:

1- La UE Castellar vol anunciar que expulsarà del Camp d’Esports “Pepín Valls” a qualsevol persona que exhibeixi o alimenti qualsevol ideologia de caire racista, fascista, xenòfoba, sexista o radical. En la mateix sentit serà inclòs qualsevol càntic de menys teniment, sarcàstic, ofensiu i/o tota mena d’insults i improperis envers l’afecció, jugadors, visitants o locals, o contra el col·lectiu arbitral.

2- La UE Castellar vol, així mateix, destacar que la immensa majoria de la seva afició té, setmana rera setmana, un comportament exemplar a cada partit que assisteix. És per això que, els suposats càntics, són mereixedors de la reprovació i condemna més enèrgica, donat que no han de tacar mai la bona imatge d’un club Centenari com el nostre. És per això que, altra volta, demanem el màxim de respecte envers l’afecció, jugadors rivals i àrbitres.

3- La UE Castellar condemna, reprova i lamenta de manera especial, els fets que van tenir lloc el proppassat diumenge en acabar l’encontre davant la SABADELLENCA UE, tot esperant que aquest hagi estat un fet aïllat i que no tingui ni continuïtat ni reincidència. Desaprovem d’una manera enèrgica els fets, a l’hora que volem incidir i recordar que els que portem anys fent és intentar promoure els valors que l’àmbit esportiu porta implícit; valors com RESPECTE i EDUCACIÓ que, per altra banda, cal potenciar quand els menors disputen els seus partits o  implement estan exercint d’espectadors de qualsevol esdeveniment esportiu.

4- La UE Castellar vol desmarcar-se i lamentar les manifestacions abocades a les xarxes socials d’abast públic.  manifestacions condemnables pel seu contingut xenòfob i injurioses contra l’Entitat SABADELLENCA UE, davant de qui ens disculpem, tot i que els seus autors no són ni tan sols socis de l’Entitat castellarenca. La Junta Directiva del Castellar, no sols no les comparteix, sinó que les rebutja frontalment. Voldríem que aquestes manifestacions fossin rectificades pels seus autors, a la vegada que des de l’Entitat es farà tot el possible perquè així sigui.

5- La UE Castellar es ratifica en la seva intenció d’expulsar de les seves instal·lacions a qualsevol persona que amb els seus actes o/i paraules atempti contra la dignitat i l’espectacle esportiu decorós.

Junta Directiva de la Unió Esportiva Castellar

Castellar, 3 de febrer del 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *