General

Crònica Castellar – Gironella

Castellar, 3 – Gironella, 0

Castellar: Ismael “Buyo”, Serna (Sabalete), Pujol, Auñón, Cándido, Jordi Torres, Jordi Díaz, Moya (Argemí), Silva, León (Quesada), i David López (Árias).

Gironella: Jofre, Sala (Arnau), Dalmau, Santmartí, Safont, Sibila (Boatella), Feliu, Prat, Pol, Noguera i de la Concepción.

Àrbitre: Senyor Aaron Mancera Anton del col·legi del Maresme. Va tenir una actuació molt correcta en un partit plàcid. Van veure targeta groga els jugadors locals Auñón, Cándido i Pujol i als vistiants Prat, Sibila i Pol.

Gols: Moya (m 44) 1-0; Jordi Díaz (m 51) 2-0 i Argemí (m 90) 3-0.

Tornem-hi!

En el dia de la Festa del Futbol castellarenc, per coincidir amb la presentació del futbol base a casa nostra, el Castellar va guanyar d’una manera contundent a un Gironella desconegut.

Als 9 minuts de la primera part, Silva, va tenir la primera ocasió clara en escapolir-se de la defensa i creuar la pilota lluny de l’abast de Jofre, tot i que  el seu xut es va perdre per la línea de fons després d’haver llepat el pal dret de la porteria. Cinc minuts més tard una magistral treta de falta de Pujol, va fer acabar la pilota al fons de la xarxa berguedana, després de treure les teranyines a la capelleta. Un gran gol que no va pujar al marcador ja que l’àrbitre havia decretat que es tractava d’un llançament indirecte. A partir d’aquell moment, els homes de Juan Antonio Roldán van començar a creure en ells mateixos i van començar a posar setge a la porta defensada per Jofré, si bé és cert que tota aquesta insistència no va començar a donar fruits fins als darrers cinc minuts de la primera part. Així, doncs, al minuts 41 un xut forçat i sense aparent perill de Jordi Díaz convida al porter visitant a fer una de les millors aturades del partit per evitar el gol, just un parell de minuts més tard, Víctor León, amb un cop de cap impressionant torna a posar-lo a prova i aquesta vegada respon amb una mà miraculosa que desvia la bimba a còrner. La defensa gironellenca va rebutjar la pilota provinent d’aquest còrner, la va recollir Víctor Moya que s’endinsà amb velocitat de creuer dins de l’àrea i gairebé sense angle va engaltar un impressionat xut que va buscar l’esquadre visitant i no la va trobar per escassos centímetres. En el darrer sospir de la primera part, la justícia va arribar al “Pepín Valls” en forma de gol: Jordi Díaz centrà una pilota a mitja alçada i, altra volta, Víctor Moya és l’encarregat d’acabar la jugada, aquesta vegada sí, amb èxit. Un gol que feia. amb escreix justícia, al que estava esdevenint damunt la gespa castellarenca.

Tot i que enveient com anaven sortint les coses, el perill de deixar escapar la victòria no era provable, en el món del futbol tampoc hi ha res escrit. És per això que quan, Jordi Díaz, va marcar el segon gol després d’una mil·limètrica passada de Silva, la parròquia castellarenca ja va començar a respirar amb una mica més de tranqui·litat. El Castellar continuava sent amo i senyor del partit, si bé al minut 81, en gairebé l’única arribada de l’equip visitant als dominis d’Ismael haguera pogut pescar quelcom; el porter castellarenc però, va endevinar la intenció del davanter de la Concepción i li va arrabassar la pilota dels peus quan, aquest, encarava porta. Quan ja semblava que el guarisme final ja seria el 2 a 0 definitiu, Quesada, veu el porter visitant avançat i, gairebé des del mig del camp li envia una pilota en paràbola; que acaba estavellant-se en el travesser de la porteria gironellenca bo i tornant al terreny de joc a una alçada suficient perquè, Argemí, amb el cap l’acabés d’acompanyar fins a l’interior de la xarxa, en un resultat que feia de sobra justícia al que havia tingut lloc damunt la gespa i que esdevé un bàlsam imprescindible de cara als propers compromisos abans de l’important tram final de la primera volta. Esperem que, aquesta victòria sigui l’inici de la remuntada de què en som tan mereixedors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *