General

Crònica Can Rull – Castellar

Can Rull Rómulo Tronchoni, 0 – Castellar, 2

Can Rull: Esteban, Daniel (Furriol), Castet (Javi Real), Raya, Murciano, Rosel, Soto, Carreras, Tortosa (Gregorio Manuel), Morillo i Aaron (Ayoub).

Castellar: Ismael, Serna, Pujol, Auñón, Torres, Ortiz, Jordi Díaz (Damas), Moya (Arias), Silva (Quesada), León (Argemí) i Chica (David López).

Àrbitre: Senyor Jonatan López Rabelo del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació correcta i les seves decisions no van influir per res en el devenir del partit. Va mostrar targeta groga als jugadors locals Daniel, Furriol, Soto, Raya i Morillo en dues ocasions pel que fou expulsat i als jugadors castellarencs Serna i Quesada en dues ocasions pel que fou expulsat també.

Gols: David López (m 67) 0-1 i Quesada (m 78) 0-2.

Primers tres punts com a forasters

El Castellar va obtenir la primera victòria a domicili de la temporada i ho feu davant d’un rival directe tal i com està en aquests moments el campionat. Parlar d’una victòria fàcil seria una frivolitat reprovable. Els homes de Juan Antonio Roldán se les van haver amb un rival que en cap moment va baixar els braços, sinó que practicant un futbol pràctic va posar en problemes en més d’una ocasió al porter Ismael “Buyo” i tota la línea defensiva castellarenca.

A la primera part les ocasions anaven i venien d’una porta a l’altra si bé és cert que posats a fer números en destaquem tres que d’haver-se fet efectives de ben segur hagueren canviat el ritme del partit. Als 10 minuts, Jordi Díaz, enganxa una pilota des de fora de l’àrea i li engalta un xut sec que davant del porter, Esteban, fa un gir estrany i acaba estavellant-se en el pal esquerra de la seva porteria. A la mitja hora de joc, una jugada de tota la davantera visitant, fa que la pilota acabi als peus de Silva que, amb tota l’habilitat del món, la col·loca per damunt del central Castet i aquesta acabi estavellant-se de nou a la fusta, concretament a la “capelleta” de la porteria sabadellenca. Aqueta jugada visitant, tindria una rèplica deu minuts més tard en que Jordi Torres rebutja sobre mateix de la línea una pilota que els jugadors i afeccionats locals ja donaven per gol.

La cosa no va acabar aquí; tal i com era de preveure, els segons quaranta cinc minuts havien de ser del conjunt propietari del terrenys de joc. Al minut 53 Buyo guanya un u contra u a Aaron i deu minuts més tard rebutja una pilota enverinada a mitja altura que li havia enviat Soto. Calia espolsar-se el domini local com fos i els homes de refresc hi aportaren el plus que ho feu possible. A manca de poc més de vint minuts per a la fi del partit, David López, pren la iniciativa, agafa una pilota des d’uns deu metres a la frontal de l’àrea, se l’emporta cap a la seva banda esquerra i quan menys angle semblava tenir li engalta un xut creuat que fa impossible l’estirada a la desesperada d’Esteban; la pilota entra mansament dins la porteria del Can Rull en el que havia d’ésser el premi que portàvem tot el partit esperant. La clau del partit va ser, sens dubte, el continuar tenint gana de gol. Així, doncs, deu minuts més tard, Quesada, tot deixant clavats els seus defensors, s’emporta per cames una pilota, es planta sol davant del porter local i li posa la pilota al lloc més difícil per tal de fer impossible la seva desesperada sortida. Un gol que donava tranquil·litat al conjunt castellarenc que va acabar plàcidament el quart que encara quedava pel final sense excessius problemes.

En resum, doncs, necessària victòria davant d’un digne rival que mai no va donar cap mena de facilitats per a poder-se emportar els tres punts en litigi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *