General

Crònica Castellar – Caldes

Castellar, 4- Caldes de Montbui, 0

Castellar: Ismael Oteros, Torres (Cándido), Damas, Peña, Auñón, Ortiz (Arias), Jordi Díaz, Víctor Moya, Carlos Silva (Raya), León (Argemí) i Chica (David López).

Caldes: Vilarrassa, Tormo, Edgar, Cristian, Xavi Veraguas (Camí), Kevin (Puerto), Aguilar, Serra, Parra (Hospital), Ferran (Castellvell) i Ruiz.

Àrbitre: Senyora Cecília Muñoz Di Giovambattis del Col·legi del Maresme, auxiliada per les bandes per la senyora Florència Di Giovambattis i el senyor Javier Sánchez Buitrago. Va tenir una actuació molt correcta bo i limitant-se a xiular el que veia, no el que suposava veure. Va mostrar targetes grogues als jugadors locals Víctor León i Carlos Silva i als visitants Edgar, Kevin, serra i Cristian. Va mostrar dues targetes grogues a Aguilar pel que fou expulsat. També va expulsar amb vermella directa a l’entrenador visitant, senyor Castel Pueyo.

Gols: Carlos Silva (m 11), 1-0; Chica (m 29), 2-0; Jordi Díaz (m 45), 3-0 i Chica (m 64), 4-0.

 

Tot traient faves d’olla…

Abans de començar el partit es va retre un sentit homenatge amb un minut de silenci a dues persones que ens acaben de deixar a una edat molt jove en Ramon Marcos i Ramon Piñot, el primer pare del jugador del primer equip, Cándido Marcos, i el segon que va defensar la porta del Castellar a mitjan dels anys 60. Un bon Cel.

El Castellar va obtenir la victòria contundent de la temporada i que permet, de rebot, sortir per primera vegada i després de tretze jornades, de les places de descens.

L’equip calderí, conscient de què s’hi jugava va començar fort i amb ganes de treure’n quelcom de positiu de la visita a Castellar. Tot i això, als onze minuts de partit, un xut sec i a mitja altura, des d’uns 20 metres, entrava com un fuet pel par curt de la porta defensada per Vilarrasa, quan aquest esperava la centrada del davanter local si bé es cert que la pilota va fer un estrany a l’aire que despistà al porter visitant.

Els homes de Castel no deixaven d’empènyer als castellarencs enrere i disposaren d’un parell d’ocasions per empatar el partit, la més clares de totes un gol anul·lat per fora de joc al minut vint, sanció la qual gairebé ningú va discutir a la senyora Cecília Muñoz. Just a la mitja hora de partit, i en una jugada molt similar a l’anterior, però en què va intervenir gairebé tota la davantera local, Chica clavava el cuir al fons de la porta de l’equip de Caldes, cosa la qual va començar a assentar els homes de Roldán damunt de la gespa castellarenca. I per acabar-ho d’adobar, dos minuts més tard del 2 a 0, en una protesta evitable, el jugador Aleix veia la segona targeta groga i acte seguit l’entrenador visitant la vermella, cosa que deslluïa un partit en què en cap moment hi hagué cap mena de brusquetat. En el darrer sospir de la primera part, una jugada en solitari de Jordi Díaz acaba amb un xut forçat que atura el porter en primera instància, però encara no se sap ben bé com, la pilota se li escapa de les mans i creua la línea de gol, en el que havia d’estar un gol absurd, en el pitjor moment i, que a la fi, seria el de la senténcia.

Amb aquests condicionants és fàcil endevinar que la segona part, fou bàsicament un tràmit que calia complir. Així, doncs, als vint minuts de la represa, Chica, des de l‘angle l’esquerra de l’àrea petita, amb un xut ras i dur, feia pujar el seu segon gol particular en una jugada en què hi van intervenir fins a sis jugadors castellarencs, sense que la defensa calderina pogués aturar-ne l’ofensiva. Foren uns 45 segons minuts de canvis, de proves, de fred i ganes d’acabar… fins i tot, hom es va prendre bé que en els darrers compasos del partit l’àrbitre senyora Muñoz anul·lés un cinquè gol als locals per càrrega al porter.

En resum, doncs, resultat merescut en què els gols en moments clau foren el detonant d’aquest resultat potser fins i tot massa generós,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *