General

Crònica Castellar-Sant Quirze

Castellar, 1- Sant Quirze del Vallès, 3

Castellar: Ismael, Eric Serna (Arias), Pujol, Argemí (Cándido), Peña, Ortiz, Jordi Díaz, Quesada (Sabalete), Silva, Víctor León (Chica) i David López.

Sant Quirze: Llorenç, Jordi Argemí, Linares, Varón, Molina (Salsé), Adrià, Marc Alfonso, Aguilera (Dani Pérez) (Wener Martín), Jordi Pujol (Murillo), Marí i Millán (Soria).

Àrbitre: Senyor Juan Ramon Cano Saiz, del col·legi de Barcelona. Va tenir una actuació correcta en un partit jugat amb molta esportivitat. Va mostrar tarjeta groga als jugadors locals Eric Serna, Pujol, Carlos Ortiz i Chica i als visitants Millán, Molina i Dani Porras.

Gols: Adrià (m 42) 0-1; Marc Alfonso (m 63) 0-2; Quesada (m 69) 1-2 i Murillo (m 78) 1-3.

Injust, injust, injust…

 

En el darrer partit de la primera volta, el Castellar va tornar a caure, una vegada més, víctima dels seus propis errors., cosa que ja comença a ser francament preocupant. El fet que des de fa unes jornades l’equip que posa el joc és el Castellar i el que en treu benefici és el rival, no té cap explicació lògica, si bé és cert que en el món del futbol, de lògica ben poca.

Són força les oportunitats de què va disposar el conjunt local en el que fou, molt probablement, la millor primera part de la temporada. La bateria de possibilitats de perforar la porta de Llorenç, va començar al minut 17 en què una magnífica jugada en solitari de David López, li va permetre desfer-se de dos defenses, encarar porta i en el moment de l’impacte la pilota era desviada a córner per la providencial la bóta d’un jugador visitant. Dos minuts més tard, Jordi Díaz dribla el porter i amb la porteria franca engalta un xut col·locat que de manera totalment inesperada es rebutjada pel mateix porter “volador” que segons abans havia estat vençut pel davanter: inexplicable, però real. Deu minuts més tard, David López, s’avança una pilota en excés i permet que la defensa pugui desbaratar una entrada a l’àrea pressumiblement letal. Pujol, Quesada… tots van tenir la seva oportunitat. Abans hem dit que en el món del futbol, de poc s’hi val la lògica, però no he parlat dels tòpics. Hom afirma que el que perdona massa ho acaba pagant. Dit i fet, Adrià recollia al marge esquerra de l’àrea una pilota que tres defenses castellarencs no van atinar a rebutjar tot i passar per damunt de les seves bótes, i va batre a Ismael amb un xut sec i pràcticament a plaer. El fantasma que ens ha empaitat tota la temporada tornava a prendre forma.

Als primers minuts de la represa, el panorama no va canviar gaire. Un cop de cap de Silva a la sortida d’un còrner o un gol anul·lat a Jordi Díaz per presumpte fora de joc hagueren pogut canviar el signe del partit. Quan més esperançats estàvem esperant el gol que anivellés el marcador, una nova i gravíssima errada en defensa va permetre a Marc Alfonso fer pujar el segon gol al casiller visitant. Cándido, acabat de saltar a la gespa, tenia als seus peus la possibilitat de donar aire al seu equip amb una rematada acrobàtica una pilota cedida des de la banda per Quesada. Fou precisament aquest darrer jugador qui en una jugada personal i de força agafava la iniciativa i la pilota per provar una voleia que feia impossible el salt i la posterior correguda enrere del porter Llorenç. Aquest gol va tornar a esperonar els homes de Juan Antonio Roldán. Restaven encara 20 minuts llargs per acabar l’encontre i tot era possible… i tot va ser possible fins que, Murillo, a 12 minuts pel final feia pujar el tercer gol al compte del Sant Quirze en el que fou el tercer error defensiu de la gèlida tarda d’hivern a Castellar. Gel al camp i gel al cor.

En resum, doncs, injusta derrota del quadre castellarenc que no deixa marge per a  grans errors en la Segona Volta que dissabte a la tarda comença davant del conjunt egarenc del San Lorenzo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *