General, Noticies

Herois al 94’

El primer equip suma tres importants punts al descompte

 

El partit enfront del Ripollet era de vital importància per a les expectatives del primer equip del club i es va saldar amb un gol al temps de descompte d’Álex Moreno, per a sumar tres importants punts enfront del CF Ripollet.

Seguint la mateixa tònica dels últims partits, els blanc-i-vermells van encaixar un gol en els primers minuts de partit, tot i que aquesta vegada va ser des del punt de penal, on Pablo Martín res podia fer aturar el xut de Marçal Lladó. Amb superioritat al marcador, el Ripollet es va limitar a mantenir el resultat amb una fèrria defensa que no va deixar espais a Marc Estrada, principal referència en atac. Amb Marc Ruano i David López a les bandes, els atacs es van focalitzar pels laterals, però va ser un remat frontal d’aquest últim el que va portar la igualada al marcador al minut 21.

Tot i tenir ocasions, el Castellar no va tornar a batre la porteria rival en els primers 45 minuts i en la segona el joc es va focalitzar més al centre del camp, davant d’un rival que va donar per bo l’empat. Tot i tenir certes ocasions a banda i banda, amb un Martín que amb dues aturades providencials, l’staff tècnic de la Unió Esportiva va resoldre treure al camp jugadors amb perfil atacant, deixant un únic defensa, per tal d’aconseguir els tres punts.

Un miracle que va arribar quan passaven quatre minuts del temps reglamentari i que va ser obra d’Álex Moreno, que només feia vuit minuts que estava al terreny de joc. El gran dels Moreno es va treure de la butxaca un remat a gol que el va enaltir en l’heroi del partit.

Amb somriures d’orella a orella, els jugadors tanquen la vuitena jornada de lliga en vuitena posició, abans de visitar la pròxima setmana a la UD Calaf (diumenge, 17:30 h).

 

Tomás Ramos, tècnic assistent:

“Sabíem que aquest era un partit importantíssim, enfront d’un Ripollet que estarà a la part alta. Teníem clar que era un partit per anar madurant. Amb el penal, una vegada més vam anar amb el marcador en contra, com les últimes setmanes, però l’equip es va saber refer i la frase que resumeix el partit és que ‘hasta el rabo todo es toro’. Ha estat una qüestió de creure i els nois ho han fet fins al final i ens hem trobat amb el gol en el 94, que crec fa justícia al joc que s’ha vist”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.