NO ET PERDIS...

Ets un expert en l'UE Castellar? Descobreix els himnes del Club

Himne UE Castellar

Has sentit l’himne de la UE Castellar? Descobreix-lo!

“Himne UE Castellar” de l’àlbum UE Castellar de UE Castellar. Gènere: Classical.

Prem play per escoltar-lo:

Himne Centenari UE Castellar

Descobreix l’himne del centenari del Club, creat l’any 2011.

“Himne Centenari UE Castellar” de l’àlbum UE Castellar de Macedònia. Any de publicació: 2011. Gènere: Classical.

Prem play per escoltar-lo:

DES DE LA FUNDACIÓ...

La historia del Club

El club va néixer a primers de gener de l’any 1911 pel llavors vicari de la parròquia de Castellar, Mossèn Josep Torras i Vergés ‘Nano’ i ajudat pel senyor Antoni Carbonell.

El primer nom del club va ser ‘Agrupació Esportiva Castellar Club de Futbol’ i va ser Magí Mateu qui va donar les primeres lliçons tècniques i l’encarregat d’engrescar i aglutinar a aquell conjunt de joves que començaven a descobrir el que més endavant seria l’anomenat esport rei.

Podríem dir que Magí va ser el primer entrenador de l’entitat acabada de néixer, que va ensenyar el que bonament podia a aquells joves “de calça curta” amb ganes d’encalçar una pilota. El principal promotor o fundador del club, però, fou el reverend senyor Josep Torras i Vergés que va cedir de forma gratuïta per a la pràctica de l’incipient esport a Castellar, d’uns terrenys just al costat de la carretera de Sentmenat i que es coneixien amb el nom de “Camp del Patronat de Sant Josep”, situats davant de les Escoles de les Germanes Dominiques. Les mides del camp de joc eren de 80 metres de llarg per 45 d’ample.

El primer partit es va jugar el 17 d’agost de 1911, dia de la Festa Major, entre l’AE Castellar CF i un equip format per joves sabadellencs. Va guanyar l’equip local per 2-1.

Als voltants de 1921, el club es va traslladar al camp de Can Serrador i s’inscriu l’equip a la Federació Catalana de Futbol.

A principis dels anys 30 es juga al camp de Can Casé (camp de l’Arús i més tard seu de la Fàbrica Nova, actualment Espai Tolrà). Després de la Guerra Civil es torna al terreny de Can Serrador (enclavament conegut com La Farinera) fins que el 1953 i amb motiu de la fusió amb el CD Tolrà es comença a jugar al Pepín Valls fins al 1994, any en què s’inaugura el Nou Camp Municipal Pepín Valls.

El 2018, durant la inauguració de la XLIX edició del Torneig del Vallès – Memorial Emili Altimira es va oficialitzar el canvi de nom de l’estadi municipal de futbol, que va deixar d’anomenar-se Pepín Valls per a ser el Joan Cortiella – Can Serrador de Castellar, en honor a aquest mite del club (1928-2018).

Segueix-nos!

LES OFICINES

La directiva del Club

Miquel Vilanova

President

Antonio Gómez

Vicepresident responsable instal·lacions

Joaquín Gómez

Vicepresident àrea social

Nova secretària

Secretària

Albert San Andrés

Cap de comunicació

José Andreu

Vocal publicista i desenvolupament de torneigs

Francesc Bordó

Encarregat material esportiu i stocks

Camilo Guijarro

Vocal publicista i desenvolupament de torneigs
UE CASTELLAR

Som molt més que un equip de Futbol!

2 TORNEJOS
32 EQUIPS
445 JUGADORS DE BASE
100 SOCIS
Can Serrador

Estadi Joan Cortiella

L’estadi de la Unió Esportiva Castellar data de l’octubre de 1994, quan es va instal·lar un terreny de joc de gespa artificial de 101x60 metres, amb camp de futbol 11 i dos de futbol 7. Actualment té tribuna coberta, vuit vestidors, dos més per als àrbitres, sala de massatges, farmaciola, consergeria, magatzem, bar i sala de juntes adjacent. Coincidint amb l’ascens del primer equip a 1a Catalana, al setembre del 2017 el camp va estrenar gespa artificial de nova generació. El 13 de setembre del 2018, el camp va canviar de nom de Pepín Valls a Joan Cortiella – Can Serrador, en honor al mític jugador i directiu. Posteriorment, al gener de 2020 es va renovar la il·luminació artificial per llums led.