General, Noticies

La prèvia: UE Castellar – FC Joanenc

Després d’una setmana on al primer equip li ha tocat descansar, la UE Castellar de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández iniciarà el seu ‘Tourmalet’ particular de tres jornades, rebent aquest dissabte al Joan Cortiella (18:00 h) al FC Joanenc, un rival directe a la taula.

Tres són els partits complicats que haurà d’afrontar l’equip en les pròximes setmanes: Joanenc, Cerdanyola B i Ripollet, rivals que lluitaran per aconseguir les dues places d’ascens a Primera Catalana o, si més no, per estar en la part alta del campionat. El Joanenc serà el primer a provar l’estat de forma dels castellarencs, on els de Sant Joan de Vilatorrada arriben de cedir dos punts a les acaballes del partit, amb un empat a un amb el Berga -el primer punt aconseguit pels berguedans- i sumar el tercer empat de la temporada, seguint invictes.

Per la seva banda, el Castellar és un dels cinc equips que ja ha descansat i afrontarà el partit amb il·lusions renovades. També invictes, la jornada de descans ha fet caure al conjunt fins a la sisena plaça, amb un total de vuit punts (dues victòries i dos empats). L’equip ha aprofitat la setmana per a descansar i recuperar jugadors lesionats i tocats, agafant l’embranzida necessària per afrontar tres partits seguits que poden determinar l’arrencada de la temporada.

Pel que fa al filial, els de Nakor Bueno viatgen al camp de l’Escola de Futbol Viladecavalls per a enfrontar-se al filial, un equip que està just per sobre dels castellarencs en la classificació, amb un punt més. Els de blanc-i-vermells volen ressorgir després de la golejada enfront del líder amb la segona victòria de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.