General, Noticies

Prèvia UE Castellar – CF Ripollet

La UE Castellar s’enfronta aquesta tarda (Joan Cortiella, 16:30 h) al CF Ripollet, un nou rival complicat pels de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández.

Els visitants, un clàssic del grup IV de Segona Catalana, sempre són un rival difícil de batre i que planteja problemes als castellarencs, que estan obligats a guanyar si volen seguir el tren de la part alta de la taula. Amb encreuaments directes entre equips de dalt (Joanenc-Cerdanyola B, Sabadell B-Gironella i el descans de la Pirinaica), sumar els tres punts és vital per a poder acabar la jornada en segon lloc, sempre i quan es donin els resultats convenients.

Pel que fa als locals, l’equip arriba amb la moral ben alta, després de la important victòria aconseguida a Fontetes, enfront del Cerdanyola B i els tècnics del primer equip no volen deixar escapar aquesta oportunitat, enfront d’un club que aquest 2021 compleix 100 anys.

Els de Ripollet arriben en sisena posició de la taula, predecedint als blanc-i-vermells i empatats a punts, amb el mateix balanç de victòries (3) i empats (2), però amb una derrota més, ja que l’equip visitant encara no ha descansat. En l’àmbit golejardor, els ripolletencs han marcat 10 i els han fet 11 en contra per 9-6 del Castellar.

 

UE Castellar – CF Ripollet

Joan Cortiella

16:30 h

Entrada gratis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.