General, Noticies

Primera derrota de la temporada

El primer equip perd amb el FC Joanenc (0-2)

Primera derrota de la temporada del primer equip del club, en el duel que els va enfrontar ahir al FC Joanenc. Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández van caure per 0-2 amb un rival defensiu que va saber imposar el seu joc.

Un gol al minut tres de partit (Carles Fernández) va marcar el joc castellarenc, que es va precipitar durant els 45 primers minuts. Tot i gaudir d’algunes ocasions els castellarencs no van poder obrir la llauna i traspassar la defensa de cinc homes dels de Sant Joan de Vilatorrada. Els visitants van imposar el seu ritme, on els contraatacs van ser la faceta més perillosa dels de Marc Viladrich.

En la segona, un triple canvi en les files locals, amb la sortida de David López, Óscar Árias i Marc Sánchez, va donar un impuls als locals, veient els millors minuts del conjunt local, que tot i això no va veure porteria.

Marc Estrada va tenir l’empat al 70′, creuant massa una pilota que va marxar per la línia de fons, en la millor ocasió de la segona part. Quatre minuts després, la decisió d’assenyalar mans en un rebot al braç, quan un defensa castellarenc estava tombat a terra, va marcar el partit, significant el 0-2 final.
Al 85′, Estrada era de nou protagonista amb una galopada que va acabar amb una clara empenta de l’últim defensa, però el col·legiat no va estimar assenyalar-la.

Santy Fernández, tècnic castellarenc:

“No hem estat a l’alçada del que requeria el partit. Sabíem que el Joanenc és un bon rival i ha vingut amb molt respecte amb cinc al darrere, que diu molt del rival. Amb el 0-1 s’han crescut i nosaltres hem estat espessos a l’hora de triangular la pilota. El joc de tocar d’esquerra a dreta no l’hem pogut desenvolupar, no sé si per virtut del rival o per demèrit nostre, però tot i això hem tingut diverses ocasions en la primera i la segona, on hem tingut algunes molt clares que podien haver canviat el partit”.

“Hem de felicitar el rival, ja que li ha sortit rodó. Han vingut a defensar i a buscar la contra i els ha sortit bé. Avui hauríem jugat més minuts i no hauríem marcat. Estem en la jornada sis i millor que hagi estat ara i no després. No dominem les àrees i si no ho fem, no podem lluitar per altres fites”

“La pròxima setmana ho seguirem intentant enfront del Cerdanyola B, un altre rival molt difícil. Continuarem treballant per a sumar de tres en tres”.

La UE Castellar cau a la vuitena posició, a set punts del líder, el CE Sabadell B, que va tornar a golejar, aquesta vegada a l’Avià (6-0) i desbanca a la Pirinaica del lloc d’honor. La pròxima setmana, l’equip blanc-i-vermell visitarà el camp del Cerdanyola B (dissabte 16:30), un altre rival de la part alta de la taula.

Victòria del B a Viladecavalls:

Pel que fa al segon equip, els de Nakor Bueno van sumar la segona victòria de la temporada al camp del l’EF Viladecavalls B, per 1 a 3.
Carlos Corporán va avançar als seus al 11 i els locals van igualar sis minuts després. Al límit del descans, Joan Galera (41) va tornar a decantar la balança dels de Bueno i Marc González va sentenciar amb l’1 a 3 al minut 85.

Amb aquests tres punts, el filial guanya una posició i ja és vuitè a sis punts del líder, el Naise Barcelona FC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.