General, Noticies, Partits

Prèvia UE Castellar – Can Rull Rómulo Tronchoni

La UE Castellar rep aquest dissabte (16:30, Joan Cortiella) la visita del Can Rull Rómulo Tronchoni, en un nou derbi vallesà.

Després d’una setmana de descans, l’equip segueix immers en la lluita pels primers llocs de la classificació i està gairebé obligat a guanyar per a no perdre empenta i tractar de superar a la Pirinaica, empatada a 17 punts en la classificació. Amb el liderat a només quatre punts, l’equip no es pot permetre badar com ho va fer enfront del Joanenc i ha de sumar els tres punts que els deixarien a només un del líder, el Sabadell B, que aquesta jornada descansa.

Els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández arriben a la desena jornada de lliga empatats en el segon lloc amb la Pirinaica, amb un balanç de cinc victòries, dos empats i només una derrota i es trobaran al davant a un rival que ha anat de menys a més en el que portem de temporada i que ha aconseguit estabilitzar els resultats en les últimes jornades, després de perdre onze punts en les primeres cinc jornades.

Amb quatre victòries, dos empats i tres derrotes, el Can Rull sabadellenc es va sobreposar a la mala ratxa inicial i ja ocupa la setena plaça amb 14 punts, superant al Berga en l’última jornada per 2-1.

La bona ratxa encadenada en les últimes tres jornades i la millora en el joc de l’equip, a més de la recuperació de les sensacions de jugadors com Marc Estrada de cara al gol, fan d’aquest un partit molt interessant, davant d’un dels rivals més clàssics de la categoria.

 

SANTY FERNÁNDEZ, tècnic primer equip:

“Hi ha hagut una aturada que esperem no ens compliqui el ritme del partit, ja que hem estat uns dies sense entrenar, però això ha estat així per a tothom. Ha estat una setmana atípica, però volem continuar la ratxa i intentarem guanyar el partit, enfront d’un rival molt complicat. Sabem que a casa es va guanyar a última hora enfront del Ripollet i es va golejar a Calaf, però el nostre objectiu és anar partit a partit”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.