General, Noticies

Primera victòria de l’any (4-1)

El primer equip supera al Can Trias i ja és segon en la taula

Victòria per golejada del primer equip enfront del Can Trias (4-1), que serveix per aconseguir el segon lloc de la taula, que dona accés a l’ascens directe. L’equip va remuntar un 0-1 advers després d’una primera part dolenta i va acabar golejant, fent gala d’una bona efectivitat ofensiva.

Després d’una primera part dolenta, on l’equip va patir la velocitat del Can Trias, el 0-1 aconseguit pels manresans al 40 no feia preveure una segona part com es va viure al Joan Cortiella. La reacció de l’equip en la segona va propiciar la remuntada en només dos minuts, amb gols de Marc Ruano (54’) i Marc Estrada (56’), que van canviar el signe del partit.

Els canvis efectuats pels tècnics locals, Juan Antonio Roldán i Santy Fernández, van sorgir efecte i Rafa Moreno (89’) va aconseguir el 3-1 i Óscar Árias el 4-1 al temps de descompte, els dos arrencant des de la banqueta.

L’equip va sumar una important victòria abans de visitar al sisè classificat, el Gironella i rebre al tercer, la Pirinaica. L’equip tancarà la primera volta enfront del líder Sabadell B.

Gràcies a la victòria i a l’empat sense gols de la Pirinaica al camp del Natació Terrassa, el primer equip puja un lloc i es col·loca en segona posició, a quatre punts del Sabadell B, que va signar una nova golejada per 1 a 5 al camp del Tibidabo Torre-Romeu.

 

El filial imita al primer equip

L’equip entrenat per Nakor Bueno va calcar aquest diumenge el resultat de dissabte del primer equip, aconseguint un contundent 4-1 enfront de la Sabadellenca B. Sergi Gamisans, un doblet d’Adrián Ramos i un gol en pròpia porta van noquejar als sabadellencs i col·loca a l’equip en cinquena posició després de set partits consecutius sense conèixer la derrota, amb cinc victòries i dos empats.

Tomás Ramos, tècnic assistent

“Aquesta setmana era molt important començar amb victòria. Era un partit complicat i coneixíem bé al rival, sabedors que defensivament està molt ben treballat. Ens ha costat molt entrar en la línia defensiva al principi del partit i moltes imprecisions ens han costat els errors de la primera part”

“En la segona s’ha transmès tranquil·litat a l’equip i hem sabut sortir amb l’ambició que ens ha faltat en la primera. Potser no ha estat el millor partit que hem jugat, però hem estat efectius i s’han materialitzat les ocasions, que al final és el que interessa”.

“Hem de seguir en aquesta línia i pensar en els tres pròxims partits que venen, per això la importància de sumar els tres punts en aquest partit i sortir amb bones sensacions”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.